Fenerbahçe İdari Menajeri Cenk Renda: ‘Yüzde Bir Milyon Coronayım’

Fenerbahçe Beko İdari Menajeri Cenk Renda coronavirüs salgınından dolayı yoğun bakımda olduğu söylentilerini yalanladı. Karantina altında olduğunu ve yüksek ihtimal coronavirüs testinin pozitif çıkacağını belirtti.

23.03.2020-13:33 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-13:31) Fenerbahçe İdari Menajeri Cenk Renda: ‘Yüzde Bir Milyon Coronayım’

Fenerbahçe Beko İdari Menajeri Cenk Renda yoğun bakımda olmadığını, hastanede kontrol yapıldığını ve karantinada tutulduğunu ifade etti.

Renda’nın açıklamaları şu şekilde, "Karantina altındayım. Tedaviye başlayacaklar ama ne zaman bilmiyorum çünkü bir daha test yaptılar. Koronayım yüzde bir milyon. Zor bir durum, zor bir süreç. Kusura bakmayın telefonlarınızı açamıyorum, konuşmak istemiyorum. Dikkat edin kendinize"

Renda yoğun bakımda olduğu söylentileriyle alakalı olarak sosyal medya hesabından bir mesaj yollamış ve "Ne yazık ki sosyal medya üzerinde çok fazla bilgi kirliliği var. Yoğun bakımda olduğum bilgisi doğru değil. Ancak, çok donanımlı bir hastanede, sağlık ekipleri tarafından kontrol altında tutuluyorum. Takımımızla ilgili gerekli açıklamayı kulübümüz yaptı, sonuçlar netleşince mutlaka yine bilgilendirme yapılacaktır. Desteğiniz ve iyi mesajlarınız için teşekkür ederim" şeklinde belirtmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal