04.12.2021-14:31 (Son Güncelleme:04.12.2021-21:22)


1

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe yeni sezonda takımın Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira'dan oldukça memnuniyetsizler.



2

Portekizli teknik adamın Süper Lig'in 15. haftası geride kalırken Fenerbahçe ile lider Trabzonspor ile arasındaki puan kaybı yönetimi harekete geçirdi. Fenerbahçe'de son olarak gündeme oldukça sürpriz bir isim geldi. Sarı lacivertlilerin Slaven Bilic ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



3

Fenerbahçe'de teknik adamlık değişimi söz konusu. Yönetim yeni hocayı belirlemek için yoğun çaba harcarken ilk adayın Hırvat teknik adam Slaven Bilic olduğu öğrenildi.



4

Fenerbahçe'nin teknik adam ile çok yoğun bir şekilde ilgilendiği belirtiliyor. Sarı lacivetliler, Çin'de Bejing Guoan takımını çalıştıran teknik adamdan haber bekliyor. Hırvat teknik adamın kulüp baikanı Zhou Jinhuid'den yeni yılda sözleşmesinin feshedileceği sözünün alındığı öğrenildi. Fenerbahçe 53 yaşındaki teknik adamla temasa geçerek erkenden ayrılma durumunu sorduğu aktarıldı.



5

Slaven Bilic'in bu teklife oldukça sıcak baktığı ve konuyu görüşmek için Jinhuid'den randevu aldığı belirtildi. Siyah beyazlı yönetim bu toplantıdan çıkacak karara odaklanmış durumda. Eğer Hırvat çalıştırıcı sözleşmesini feshedebilirse, sarı lacivertli yönetim takımın başına Hırvat teknik adam Slaven Bilic'i getirecek.



6

Slaven Bilic ülkemizde oldukça tanınan bir isim. Hırvat teknik adam 2013-2015 sezonu arası Süper Lig'in bir başka devlerinden Beşiktaş'ı çalıştırmıştı. Teknik adam Türkiye'de sevilen isimlerden birisi olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR