Fenerbahçe Göztepe maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | FB Göztepe youtube geniş özeti ve maçın golleri

Süper Lig’de günün önemli maçında Fenerbahçe Göztepe’yi konuk etti. Bu kritik karşılaşmanın önemli anlarını izlemek isteyenler internet üzerinden Fenerbahçe Göztepe maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, FB Göztepe youtube geniş özeti ve maçın gollerini bulmak için uğraş veriyor. İşte konu hakkında merak edilenler...

16.04.2022-22:06 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-15:21) Fenerbahçe Göztepe maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | FB Göztepe youtube geniş özeti ve maçın golleri

Süper Lig’de son haftalarda gaza basan ve ikinci sırayı Konyaspor’dan geri alan Fenerbahçe, son 9 maçında beraberlik bile alamayan ve TFF 1.Lig’e düşmek üzere olan Göztepe ile evinde karşı karşıya geldi. Fenerbahçe haftalardır sürdürdüğü galibiyet serisini taraftarı önünde Göztepe'ye karşı da sürdürmeyi başardı. Ev sahibi ekipte golleri Serdar Aziz ve Arda Güler kaydetti.

Fenerbahçe Göztepe maçı ne zaman oynandı?

Spor Toto Süper Lig’de 33. hafta maçı olan Fenerbahçe Göztepe mücadelesi Cumartesi günü saat 20.30’da Kadıköy Ülker Stadyumu’nda oynandı. Karşılaşma Bein Sports 1’de canlı olarak yayınlandı.

Fenerbahçe Göztepe maçının hakemi kim oldu?

Fenerbahçe Göztepe karşılaşmasında Yasin Kol düdük çaldı. Yasin Kol’un yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Candaş Elbil yaptı. Karşılaşmada VAR hakemi olarak ise Erkan Engin maçı takip etti.

FB Göztepe

Karşılaşmada kimler forma giyemedi?

Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan Mesut Özil ve Ozan Tufan dışında sadece İrfan Can Kahveci kadroya alınmadı. Konuk ekip Göztepe’de ise Atınç Nukan, Angel ve İrfan Can Eğribayat İstanbul’a getirilmeyen isimler oldu.

Fenerbahçe Göztepe 11'ler:

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Serdar Aziz, Kim Min Jae, Ferdi Kadıoğlu, Miguel Crespo, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, Dimitrios Pelkas, Diego Rossi, Serdar Dursun.

Göztepe: Kenan, Kerim Alıcı, Dino Arslanagic, Kahraman, Moubandje, Yalçın Kayan, Soner Aydoğdu, Halil Akbunar, Tijanic, Lourency, Di Santo.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal