17.02.2022-13:57 (Son Güncelleme:17.02.2022-14:15)


1

Fenerbahçe'den sürpriz karar geldi. Sarı lacivertliler Ekvadorlu yıldızı Enner Valencia'nın sezon sonunda transferi için gelen teklifleri değerlendirecek.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de bu sezon tam bir hayal kırıklığı ile geçerken takımda dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı lacivertlilerde 2020-21 sezonunun başından beri Fenerbahçe formasını terleten Enner Valencia hakkında dikkat çeken gelişmeler geldi.



3

Sarı lacivertlilerin bedavaya elinden çıkarmak istemediği Enner Valencia için sezon sonunda gelecek tekliflerin değerlendirilmesi kararı alındı.



4

Forvet hattına yıllardır bir çözüm bulamayan sarı lacivertlilerde son 2 sezondur hücumda ayakta kalan tek isim Enner Valencia olarak duruyordu. Futbolcu sergilediği performansla Fenerbahçeli taraftarların gönlünde taht kurmuştu.



5

Bu sezona da iyi başlayan Ekvadorlu yıldız Enner Valencia, tüm kulvarlarda çıktığı toplam 24 karşılaşmada 10 gol ve 5 asistlik bir performans ortaya koydu.



6

Enner Valencia kariyerine Ekvador'un Caribe takımında başladı. Ardından ülkesinin Emelec takımına transfer oldu. Emelec sonrası Meksika'nın Pachuca takımının yolunu tuttu. Ardından Avrupa kariyeri West Ham ile başlamış oldu. Futbolcu 2014 yılında West Ham ile Avrupa kariyerine başlamış oldu.



7

West Ham sonrası Everton'a transfer oldu. Sonrasında Meksika ekibi Tigres'in yolunu tutan futbolcu, 2020'nin yaz transferinde Meksika'dan Fenerbahçe'ye transfer oldu.



8

Enner Valencia sarı lacivertlilerde sahada olduğu dakikalarda oynadığı futbol ile taraftarların sevdiği isimlerden birisi haline gelmişti. Bu anlamda futbolcunun sarı lacivertlilerden ayrılma durumu büyük bir sürprizle karşılandı. Ekvadorlu yıldız Enner Valencia ile ilgili gelişmeler yakından takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR