Fenerbahçe Emre Belözoğlu'na Veda Ediyor!

Süper Lig'de sezonun son karşılaşmasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ile mücadele edecek. Bu akşamki müsabakanın bir diğer önemi ise Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Emre Belözoğlu'nun futbolculuk kariyerini sonlandıracak olması...

25.07.2020-15:01 - (Son Güncelleme: 25.07.2020-14:58) Fenerbahçe Emre Belözoğlu'na Veda Ediyor!

Şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonu 7. sırada sonlandırması kesinleşen Fenerbahçe kendisi için prestij Çaykur Rizespor için adeta ölüm kalım maçı olacak karşılaşmada kart cezalısı ve sakatlıklar sebebiyle birçok futbolcusundan eksik çıkıyor.

FENERBAHÇE'DE EKSİK DOLU

Kırmızı kart cezalıları Vedat Muriç, Deniz Türüç,Tolga Ciğerci ve Jailson'un dışında sakatlıkları olan Mevlüt Erdinç, Gustavo, Tolgay Arslan, Mehmet Ekici'de son karşılaşmada sahada olamayacak.

Eksiklikler dolayısıyla son karşılaşmada sezon boyunca yeterince şans bulamayan Allahyar, Murat Sağlam, Ömer Faruk Beyaz ile birlikte özelikle ikinci yarıda Muhammet Gümüşyaka, Cenk Alptekin ve Gürkan Başkan'ın da şans bulması düşünülüyor.

KAPTANIN SON KEZ SAHNEDE OLACAK

Bu akşam gerçekleşecek karşılaşmanın bir başka önemli tarafı da Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Emre Belözoğlu'nun kariyerini sonlandıracak maç olması. 1996 senesinde Zeytinburnuspor alt yapısından çıkarak Galatasaray'a getirilen, sarı kırmızılı takımla büyük zaferler kazandıktan sonra Inter'e transfer olan, sonrasında Newcastle United, Fenerbahçe, Atletico Madrid, Fenerbahçe, Başakşakşehir ve tekrar Fenerbahçe’de top koşturan Emre Belözoğlu bugün Rizespor karşılaşmasında aktif futbolculuk kariyerini sonlandırıp gelecek sezonda futbol sahnesinin başka bir kısmında görev yapacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal