Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçı tek maç mı olacak, rövanş maçı var mı?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turuna katılan Fenerbahçe’nin rakibi Dinamo Kiev oldu. Sarı-lacivertli takımın Dinamo Kiev ile eşleşmesi sonrası futbol severler ön eleme maçının nasıl olacağını araştırmaya başladı. Peki, Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçı tek maç mı olacak, rövanş maçı var mı? İşte, Avrupa kupaları ön eleme turları ile ilgili detaylar..

15.06.2022-14:36 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-14:36) Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçı tek maç mı olacak, rövanş maçı var mı?

2021-2022 Süper Lig sezonunun ikini olarak bitiren Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turuna katıldı. Burada merakla beklenen eşleşmeler bugün gerçekleştşirildi ve sarı-lacivertlilerin rakibi yapılan eşleşme sonrası Ukrayna ekibi Dinamo Kiev oldu.

Avrupa kupalarında rakibi Dinamo Kiev olan Fenerbahçe, zorlu maç için hazırlıklarına başlarken diğer taraftan futbol severler Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu detayları hakkında bilgi sahibi olmak için araştırma yapmaya başladılar. Genel olarak sorulan soru ise Fenerbahçe ile Dinamo Kiev arasında oynanacak olan maçın tek maç usülü mü yoksa rövanş maçının da olup olmayacağı yönünde oldu.

Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı

Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçı tek maç mı olacak, rövanş maçı var mı?

Süper Lig'in güçlü ekiplerinden birisi olan Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2.ön eleme turu maçına Ukrayna'nı en iyi takımı olarak bilinen Dinamo Kiev ile eşleşti. Yapılan çekiliş sonrası çıkan eşleşme sonrası Fenerbahçe, seri başı ekiplerden birisi olan Dinamo Kiev ilk maçına 19-20 Temmuz tarihlerinde çıkacak.

İki dev takımın mücadelesi, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Polonya'da oynanacak. Takımın başına bir süre önce gelen Jorge Jesus yönetiminde kadrosunu iyice güçlü hale getiren Fenerbahçe ilk maçına deplasmanda çıkacak. Sarı-Lacivertli takım çıktığı ilk maçta istediği skoru almayı ve Ülker Stadı'nda 26-27 Temmuz tarihinde yapılacak olan rövanş maçına avantajlı olarak çıkmayı hedefliyor.

Fenerbahçe takımı, çıktığı maçlarda Dinamo Kiev'i elemesi halinde 3. turda; Monaco, Sturm Graz, Union Sg veya Midtjylland / AEK Larnaca takımlarında birisiyle eşleşecek.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal