Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ne zaman oynanacak, hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe Devler Ligi rövanşında Dinamo Kiev ile kozlarını paylaşacak

Ülkemizi Avrupa’da temsil eden takımlarımızdan Fenerbahçe Devler Ligi rövanşında Dinamo Kiev ile kozlarını paylaşacak. Peki Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ne zaman oynanacak, hangi kanalda yayınlanacak? İşte karşılaşma hakkında merak edilenler...

26.07.2022-16:16 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-16:16)

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Fenerbahçe Dinamo Kiev ile evinde karşı karşıya gelecek. İlk maçta deplasmanda oynamasına rağmen rakibinden oldukça üstün bir oyun ortaya koyan sarı lacivertliler, yakaladığı gol fırsatlarını cömertçe harcayınca sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı ve turu Kadıköy’de oynanacak rövanş karşılaşmasına bıraktı. Taraftarının desteğini arkasına alacak olan Fenerbahçe Dinamo Kiev karşısında galip gelerek 3. tura yükselmeyi amaçlıyor. 

Fenerbahçe Dinamo Kiev

Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Fenerbahçe Dinamo Kiev ile 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü TSİ 20.00’de Kadıköy Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşma Exxen ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. 

Fenerbahçe Dinamo Kiev karşısında turu geçmesi halinde UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turuna yükselecek ve rakibi Avusturya’nın Sturm Graz ekibi olacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal