31.08.2021-09:16 (Son Güncelleme:31.08.2021-09:16)


1

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira'nın kadrosunda görmeyi çok istediği isimlerden biri olan ABD'de MLS ekiplerinden Los Angeles FC forması giyen Diego Rossi'nin transferinde anlaşma sağlandı. Yıldız futbolcu İstanbul'a geliyor.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de transfer heyecanı devam ediyor. ABD, MLS ekiplerinden Los Angeles FC'de forma giyen sol kanat oyuncusu Diego Rossi'nin transferini resmen açıkladı.



3

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira, Başkan Ali Koç ile bir süredir gerçekleştirdiği görüşmelerde transfer konusunda birçok isim gündeme gelmişti.



4

Başkan Ali Koç ve Teknik Direktör Vitor Pereira arasında gerçekleştirilen görüşmeler sonrasında sol kanat ttansferi için gündeme gelen ABD'de Los Angeles FC forması giyen Diego Rossi transferinde fikir birliğine varıldı.



5

Fenerbahçe'nin bir süredir transferi için görüşme halinde olduğu Uruguaylı yıldız Diego Rossi ve kulübü Los Angeles FC ile anlaşmaya vardığı öğrenilirken transfer ile ilgili Fenerbahçe kulübünün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada ;



6

' Kulübümüz, ABD'nin Los Angeles FC takımında forma giyen Uruguaylı oyuncu Diego Rossi ile prensipte anlaşmıştır. Oyuncu, sağlık kontrollerinden geçmek ve görüşmelere devam etmek üzere İstanbul'a davet edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız. ' ifadelerine yer verildi.



7

23 yaşındaki futbolcu Diego Rossi, ABD'de Los Angeles FC forması ile gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekmişti. 2017-2018 sezonunda ülkesi Uruguay'da Penarol'dan 2.5 milyon euro karşılığında MLS ekibi Los Angeles FC'ye transfer olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR