14.04.2022-13:42 (Son Güncelleme:20.07.2022-16:38)


1

Düğmeye bastılar

Düğmeye bastılar

Sarı lacivertlilerin Çekya ekibi Slavia Prag'da oynayan 26 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusu Peter Olayinka ile ciddi bir şekilde ilgilendiği aktarıldı. Oyuncunun transferi için temasların başladığı belirtildi.



2

Gündeme geldi

Gündeme geldi

Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlanılmış durumda. Bu sezon Süper Lig'de başarısız bir performans ortaya koyan takım gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak istemekte. Dolayısıyla gündeme de sürpriz isimler gelmekte. Sarı lacivertlilerde son olarak transfer listesinde olan isimlerden birisinin ise Peter Olayinka oldu.



3

Temaslar yoğunlaştı

Temaslar yoğunlaştı

Fenerbahçe'nin istediği Peter Olayinka'nın takımı Slavia Prag ile 1 yıl daha kontratı bulunmakta. Bonservis bedeli 2 milyon euro olan futbolcuyu Fenerbahçe renklerine bağlamak için Çek ekibiyle temaslarını sıklaştırdı.



4

Kanaryaya karşı oynamıştı

Kanaryaya karşı oynamıştı

Nijeryalı hücum futbolcusu bu sezon Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'ye karşı boy göstermişti. Slavia'nın 3-2 kazandığı iki maçta toplam 180 dakika şans bulmuştu.



5

Hızıyla dikkat çekmekte

Hızıyla dikkat çekmekte

1.88 boyundaki yıldız isim güçlü fiziği ve süratiyle oldukça göze çarpmakta. Forvette ve kanatta ise rahatlıkla ter dökebiliyor.



6

Daha önce Türkiye'de bulundu

Daha önce Türkiye'de bulundu

Peter Olayinka'nın Türkiye ile ilginç iki tane de anısı bulunuyor. Nijeryalı 17 yaşındayken 2013 senesinde Denizlispor ile 18 yaşına bastığında ise 2014 senesinde Akhisarspor ile deneme antrenmanlarına çıktı. Fakat genç futbolcu o dönem Denizlispor ve Akhisarspor teknik direktörlerinden olumlu not alamadı.



7

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

Yetersiz bulununca Türkiye'den ayrıldı ve Kıbrıs ekibi Yenicami'ye transfer oldu. Sonrasında kariyeri hızla yükseldi ve son olarak Slavia Prag'a gitti.



8

Fenerbahçe onu çok istiyor

Fenerbahçe onu çok istiyor

Futbolcu ile son olarak Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin ilgilendiği öğrenildi. Bu anlamda transferde yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanması söz konusu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR