Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı hangi kanalda, nereden izlenir şifresiz?

Euroleague’de Final Four heyecanı başlıyor. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko Panathinaikos ile karşı karşıya gelecek. Kritik maçın yayın bilgileri ise araştırma konusu oldu. Peki Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı hangi kanalda, nereden izlenir şifresiz? İşte soruların yanıtı…

24.05.2024-16:53 - (Son Güncelleme: 24.05.2024-16:53) Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı hangi kanalda, nereden izlenir şifresiz?

THY Euroleague’in Final Four etabında temsilcimiz Fenerbahçe Beko Panathinaikos ile karşı karşıya gelecek. Almanya’da oynanacak zorlu karşılaşma öncesinde basketbol severler maçın hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağını merak ediyor. Peki Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı Ne Zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı hangi kanalda, nereden izlenir?

Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe Beko Panathinaikos mücadelesi 24 Mayıs 2024 Cuma günü TSİ 19.00’da Almanya’nın başkenti Berlin’deki Über Arena’da oynanacak. Zorlu karşılaşma S Sport ekranlarında canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı hangi kanalda, nereden izlenir?

Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı hangi kanalda, nereden izlenir?

Zorlu karşılaşma S Sport ekranlarında canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı canlı izlemek için S Sport paketlerinden birini satın almanız gerekiyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal