Fenerbahçe Beko Deplasmanda Yendi

ING Basketbol liginin 8. haftasında üst sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Türk Telekom sahasında Fenerbahçe Beko'yu ağırladı. Çekişmeli geçen maçta Türk Telekom son çeyrekte yıkıldı.

14.11.2020-17:29 - (Son Güncelleme: 14.11.2020-17:23) Fenerbahçe Beko Deplasmanda Yendi

Maçın ilk çeyreğine Sam Dekker'in üçlüğü ile hızlı bir başlangıç yapan Türk Telekom, Michael Eric'in attığı sayılarla üstün bir görüntü çizse de Fenerbahçe'de Lorenzo Brown farkın açılmasına izin vermedi. Bu çeyrekte Telekom'un etkili savunması karşısında boyalı alanı istediği gibi kullanamayan Fenerbahçe, ikinci çeyreğe 6 sayı farkla geride gitti, 21-15.

İkinci çeyreğe iki takım da savunmadaki sertliği artırarak başladı. Fenerbahçe, Kenan Sipahi'nin sorumluluk almasıyla farkı eriterek maça ortak oldu. Ardından Ankara ekibi, Kyle Wiltjer'in boyalı alandaki üretken oyunu karşısında farkı 7 sayıya kadar çıkardı. Çeyreğin kalan dakikalarında rakibine oranla hücumda daha etkili olan mavi-beyazlılar, Tyler Ennis'in son saniyede bulduğu basket faul ile çeyreği 43-36 önde tamamladı.

Üçüncü Çeyreğe Brown'un üçlüğü, Vesely'in boyalı alan basketleri ile başlayan Fenerbahçe Beko, daha iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen çeyreğin ortalarında Vesely'in bir pozisyon sonrası teknik faul alması ritmi bozdu. Deneyimli oyuncu, itirazlarını devam ettirmesinin ardından bir kez daha teknik faulle cezalandırıldı ve 5 faulle oyun dışı kaldı. Bu bölümün ardından tribünde de olaylar çıktı kısa süreli gerginliğin ardından karşılaşma tekrar başladı. Üçüncü çeyrek 60-62 Fenerbahe Beko üstünlüğü ile tamamlandı.

Dördüncü çeyreğe Dekker'in üçlüğü ile dönen Telekom, savunmasındaki sertliği artırarak maçta tekrar üstünlüğü ele geçirdi. Fenerbahçe'nin de tecrübeli oyuncularıyla oyuna ortak olmasıyla son derece keyifli bir oyuna dönen ve son anları büyük heyecana sahne olan mücadele, İstanbul ekibinin son anlardaki iyi oyunu sonucu 81-82 konuk ekip lehine sonuçlandı.

İlk çeyrek: 21-15
Devre: 43-36
Üçüncü Çeyrek: 60-62 
Maç: Sonucu: 81-82

(Klasspor)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal