Fenerbahçe Basketbolda İkinci Takım İçin TBF'ye Başvurduğunu Açıkladı

Fenerbahçe, erkek basketbolda "ikinci takım" projesinin hayata geçirilmesi için resmi başvuruda bulunulduğunu açıkladı.

19.06.2021-21:41 - (Son Güncelleme: 19.06.2021-21:41) Fenerbahçe Basketbolda İkinci Takım İçin TBF'ye Başvurduğunu Açıkladı

Basketbolda dönüşüme giren Fenerbahçe’de yeni bir adım daha attı.

Sarı-lacivert renklerini taşıyan kulüp, ikinci takım projesini yapmak amacı ile Türkiye Basketbol Federasyonuna başvuru yaptığını açıkladı.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada şu ifadeler  yer aldı:

"Ülke basketbolumuzun lokomotifi olan ve hem erkeklerde hem de kadınlarda ülkemizi Avrupa’nın en üst seviyelerinde başarıyla temsil eden Kulübümüz, önemli bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor.

''TÜRKİYE BASKETBOL 2. LİGİ’NDE YARIŞMAK İÇİN TBF'YE BAŞVURDUK''

Fenerbahçe Beko ile yerel yarışmalarda ve EuroLeague’de başarılar hedefleyen bir takım ile yoluna devam edecek olan Kulübümüz, genç sporcularımızın gelişimini ve ülke basketbolumuza katkısını arttırabilme adına, Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde yarışmak için Türkiye Basketbol Federasyonu’na resmi başvuruda bulundu.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Sertaç Komsuoğlu, ‘Biz Fenerbahçe Beko’nun Avrupa’da ve ülkemizde en üst seviyede rekabetçi olabilmesi adına gerekli adımları atıyoruz.

Ancak bunu yaparken, bir yandan da altyapımızdan yetişen veya genç yaşta bünyemize katarak yatırım yaptığımız sporcularımızın da daha çok forma şansı bulmalarını, bu sayede de en üst seviyeye daha hazır bir şekilde çıkmalarını hedefliyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal