Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Mesut Özil Açıklaması!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulüp televizyonunda düzenlediği programda yıldız futbolcu Mesut Özil hakkında çok sert sözler söyledi.

11.11.2021-17:13 - (Son Güncelleme: 11.11.2021-18:13) Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Mesut Özil Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin bir süredir devam eden kötü gidişatının ardından taraftarlar yönetim ve futbolculara çok yoğun bir tepki göstermişti.

KADİKÖY'DE TEPKİLER HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Yaşanan tepkilerin alınan kötü sonuçlar ile birlikte her geçen hafta biraz daha artmasının ardından Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, kulüp televizyonunda gündeme dair açıklamalarda bulunmaya karar verdi.

MESUT ÖZİL HAKKINDA SÖYLEDİKLERİ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un düzenlemiş olduğu programda sarı lacivertli kulübün gündemine dair birçok konu konuşulurken, konuşmanın en çok dikkat çeken detaylarından biri ise başkanın dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil hakkında söyledikleri oldu.

ALİ KOÇ'TAN MESUT ÖZİL AÇIKLAMASI

Başkan Ali Koç, kulüp televizyonunda düzenlemiş olduğu programda yıldız futbolcusu Mesut Özil hakkında ;

HOCAMIZIN MESUT'A ÖNYARGISI YOK

Mesut Özil haklı olarak daha sık oynamak istiyor. Hocamız Mesut'un neler yapabileceğini biliyor. Pereira'nın Mesut'a karşı bir önyargısı yok. Mesut, aşık olduğu ülkesine döndü. Dünyayı kendisine ispat etmek istiyor. Mesut'u burada herkes çok seviyor. Mesut daha sık oynamak istiyor; oynamaya aç. Mesut'un kabiliyetlerini tartışmaya gerek yok. Hocamızın da ona karşı bir önyargısı yok. Sezon başından beri bir Robin van Persie algısı yaratılmaya çalışılıyor.

MESUT TİCARİ İŞLERİ BİR KENARA BIRAKIP SAHAYA KONSANTRE OLMALI

Mesut aşık olduğu ülkesine, taptığı takımına döndü. İyi olmasını şampiyonluk kadar istiyorum. Artık işine odaklanması lazım. Ticari işleri bir kenara koyup, Fenerbahçe için yapacaklarına konsantre olmalı. Mesut Özil oynamadığı için mutsuz. Zaman zaman dile getiriyor. Hoca elindeki kadroyu, sadece Mesut değil, hepsini bu maratonda nasıl kullanabilir konusunu gözden geçirmeli. Talihsiz sakatlıklar yaşadık. Şans hiç yanımızda olmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal