Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Mehmet Ali Erbil'in Doğum Gününü Arayarak Kutladı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bir süredir hastanede sağlık problemleri ile uğraşan Mehmet Ali Erbil'in doğum gününü görüntülü arayarak kutladı.

08.02.2019-20:54 - (Son Güncelleme: 08.02.2019-20:48) Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Mehmet Ali Erbil'in Doğum Gününü Arayarak Kutladı

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Kayseri Fenerbahçeliler Derneği ve Şubesinin takımın konakladığı otelde düzenlediği organizasyona katılarak kongre üyeleriyle bir araya geldi.

Etkinlikte Kayseri'de yapılması planlanan Fenerbahçe Spor Kompleksi de basına tanıtıldı. Kompleksin yatırımcılarından Ahmet Yıldırım ve Dursun Öztürk de organizasyonda yer aldı. Başkan Ali Koç, iki yatırımcıyı da kürsüye davet etti ve teşekkürlerini iletti.

MEHMET ALİ ERBİL'E SÜPRİZ

Organizasyonda güzel bir an da yaşandı. Başkan Ali Koç, bir süredir tedavi gören oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil'i, görüntülü arayarak hem moral verdi hem de doğum gününü kutladı.

ALİ KOÇ'U DESTEKLEMİŞTİ

Aynı zamanda Fenerbahçe kongre üyesi olan Erbil, kulüpteki başkanlık seçimlerinden önce Ali Koç'a açık destek vererek; "Oyum Ali Koç'a, koç gibi geliyor" demişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal