Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'a seslendi! Bugün aday olursanız yarın hemen seçime giderim, sizin tek derdiniz benim pes etmem

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a başkan adayı olması durumunda yarın seçime giderim diyerek seslendi. Ali Koç'un Aziz Yıldırım ile ilgili olarak yaptığı bu çıkış çok konuşuluyor.

05.04.2022-10:19 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-10:36)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de göreve geldiği günden bu yana bir türlü istenilen başarıyı yakalayamayan Başkan Ali Koç ile ilgili olarak tartışmalar bir süredir devam ediyordu. Ali Koç ile ilgili olarak eleştiriler arttıkça eski başkan Aziz Yıldırım'ın yeniden başkanlık düşüncesi olduğu yönünde haberler de çıkmaya başlamıştı.

Âli Koç'tan Aziz Yıldırım çıkışı!

Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği'nin 1. Yıl Balosu'na katılım sağlayan ve açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım ile ilgili söylediği sözlerle büyük şaşkınlık yarattı. Başkan Ali Koç, yaptığı açıklamalarda ;


'Onların tek dertleri pes etmem'

Sayın Aziz Yıldırım'a gelmek istiyorum. Kendisi ameliyat olmuş. Acil şifalar diliyorum. Keşke ameliyat olmasaydı. Çok söyleyeceğim şeyler vardı. Defalarca söylememe rağmen karşıma çık aday ol. Geldiğimiz günden beri arkamızdan işler çevirip, altımızı oyup... Onları niyetleri tek dertleri pes etmem. Çünkü 2018'deki sonuçları hazmedemediler.

'Aday olsun yarın seçime giderim'

Aziz Yıldırım aday olsun yarın seçime giderim. Şimdi daha fazla bir şey söylemeyeceğim. Bazen şans insanın yanında oluyor. Acil şifa diliyorum. Ağır bir ameliyat. Ailemde abim, babam geçirdi. Tez zamanda sağlığına kavuşur ve er meydanında herkes kendini gösterir. Restse rest meydan okumaysa meydan okuma. Başkanlığımın en zayıf döneminde bunu yapıyorum. Hayatımda başka şeyler de var ama Fenerbahçe'nin bir daha insanlar tarafından kuşatılmasına gücüm yettiğince izin vermeyeceğim.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal