18.05.2022-15:15 (Son Güncelleme:17.06.2022-09:42)


1

Gençleştirme çalışmaları sürüyor

Gençleştirme çalışmaları sürüyor

Fenerbahçe geride kalan sezon gençlere verdiği şansla dikkat çeken takımlardan birisi oldu. Sarı lacivertliler genç oyuncularına oldukça şans verirken transfer politikasında yine gençlere yönelmekte. Bu anlamda gündeme gelen son yıldız ise Jandro Orellana oldu.



2

Jesus çok beğendi

Jesus çok beğendi

Barcelona B takımında forma giyen genç yıldızı İspanyol teknik direktör Jorge Jesus'un çok beğendiği gelen bilgiler arasında bulunuyor.



3

Oyuncu için onay çıktı

Oyuncu için onay çıktı

Teknik adamın oyuncunun transferi için onay verdiği ve bu anlamda transferde önemli gelişmelerin yaşanmaya başlandığı öğrenildi.



4

Sürpriz isim gündeme geldi

Sürpriz isim gündeme geldi

Fenerbahçe bu sezon herhangi bir kupa başarısı gösteremedi fakat ortaya çıkarttığı genç yetenekler ile büyük ses getirdi. Bu anlamda genel anlamda takımın gençleşmesinin hedeflendiği takımda gündeme son olarak sürpriz bir isim daha geldi.



5

Kanarya gözüne kestirdi

Kanarya gözüne kestirdi

Sarı lacivertliler, yeni sezonda transfer için kadrosuna Barcelona B takımının genç yeteneği Orellana'yı gözüne kestirdi.



6

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

Barcelona B takımının 21 yaşındaki futbolcusu Orellana Katalan ekibinde resmen büyüdü. Futbolcu 2015 yılında altyapısına katıldığı takımda B takıma kadar yükseldi. Artık futbolcunun kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği de gelen bilgiler arasında bulunuyor. Bu anlamda Fenerbahçe'nin yakın temaslara başladığı oyuncu sarı lacivertlilere gelmeye sıcak bakmakta.



7

Katalan alt yapısında yetişti

Katalan alt yapısında yetişti

Bu sezon Barcelona B takımında forma terleten Jandro Orellana gol katkısı henüz sağlayamadı. 21 karşılaşmada ise 4 asist yapma başarısında bulundu. Futbola Barcelona alt yapısında başlayan İspanyol yıldız, Katalan devinin alt yaş kategorilerinde forma terletti.



8

Önemli gelişmeler söz konusu

Önemli gelişmeler söz konusu

İspanya U19 Milli Takımı'nda ise 1 gol attı. Oyuncunun Türkiye'ye transferiyle ilgili önemli gelişmeler söz konusu olabilir.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR