02.08.2021-14:13 (Son Güncelleme:25.08.2021-11:54)


1

Fenerbahçe'de yeni sezonda Teknik Direktör Vitor Pereira'nın en çok istediği transferlerden biri olan Sead Kolosinac transferi bitmek üzere. Sarı lacivertli yönetim Kolosinac transferinde anlaşmayı açıklamak için geri sayıma geçti.



2

Fenerbahçe'de savunma hattına takviye yapmak istenirken gündeme gelen isimler arasında en çok öne çıkan isim ise İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Sead Kolasinac olurken Fenerbahçe yönetimi oyuncuyu transfer etmek adına görüşmelerde mutlu sona ulaştı.



3

28 yaşındaki Bosna Hersekli oyuncu Sead Kolosinac için İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal ile temasa geçen Fenerbahçe yönetimi oyuncunun şartları ile ilgili görüşme sağladı.



4

Fenerbahçe'nin bonservis ücreti ödemeden kadroya katmak istediği Sead Kolosinac için Arsenal yönetimi ile görüşürken İngiliz ekibi ise en az 3 milyon euroluk bir bonservis ücreti talep ediyor.



5

Sarı lacivertlilerin Sead Kolosinac için 1.5-2 milyon euro arası bir rakama çıkabileceği öğrenilirken Arsenal kulübü ile pazarlıkların olumlu yönde sonuçlandığı öğrenildi.



6

Ayrıca menajeri aracılığı ile Sead Kolosinac ile görüşen Fenerbahçe yönetimi yıldız futbolcusu Mesut Özil'in çok yakın bir arkadaşı olan Sead Kolosinac'ı ikna etmede dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil'i devreye soktuğu öğrenildi.



7

Mesut Özil'in eski takım arkadaşı Sead Kolosinac ile yaptığı görüşmelerde 28 yaşındaki oyuncuyu Fenerbahçe forması giymeye ikna ettiği ise gelen bilgiler arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR