Fenerbahçe aradığı golcüyü buldu! Yeni teknik direktör tam on ikiden vurdu

2021-22 sezonunun bitmesiyle transfer işlemleri hız kazandı. Sezonu ikinci sırada bitiren Fenerbahçe yeni sezon için kolları sıvadı. Teknik direktörde değişikliğe giden Fenerbahçe'deki yeni isim Jorge Jesus oldu. Portekizli hoca yeni sezon için transfer sürecini başlattı. Sarı lacivertli takımın gündeminde yer alan isimler ise taraftarları şaşırttı. Transfer listesinin başında golcü mevkine isim aradıklarını belirten Fenerbahçe kulübü birkaç isim üzerinde teklif götürdüğü iddia edildi.

29.05.2022-17:49 - (Son Güncelleme: 29.05.2022-17:49) Fenerbahçe aradığı golcüyü buldu! Yeni teknik direktör tam on ikiden vurdu

Spor Toto Süper Lig'te 2021-22 sezonunda istediği performansı gösteremeyen Fenerbahçe son maçlarda kendini toparlayarak ikinci sırada yer aldı. Gelecek sezonun çalışmaları başlarken Fenerbahçe'nin transfer listesindeki isimler şaşırttı. İsmail Kartal'ın yerine getirilen Portekizli Jorge Jesus hızlı bir giriş yaptı. Fenerbahçe transferinde hangi isim var? İşte detaylar...

Fenerbahçe transferi

Fenerbahçe'de şok transfer!

Yeni sezon için tercih edilen Fenerbahçe Teknik Direktörü Portekizli Jorge Juses oldu. Sarı lacivertli takımın önceliği golcü olacağı belirtilirken arayışlar başladı. Geçen senelerde istediği sonucu alamayan ve şampiyonluk hasreti çeken Fenerbahçe bu sene nokta atışı yaparak golcü ismi takıma transfer etmeye çalışıyor. Juses ise yeni takımı sarı lacivertliler için golcü teklifleri sundu.

Fenerbahçe transferi

Fenerbahçe'de ilk isim Belottı

Sarı lacivertli takımın golcü arayışı devam ederken bu mevki için adı duyurulan ilk isim ise Andrea Belotti oldu Belotti'nin kulübünden ise açıklama gecikmedi. Torino Başkanı Urbano Cairo, Belotti'nin kulüpte kalmayacağını belirtti.

Napoli devrede

İtalyan basınında yer alan haber üzerine Tutosport, Napoli'nin Belotti ile ilgilenen kulüpler arasında yer aldığını belirtti. Transfer işlemlerinin henüz netleşmemesi üzerine Fenerbahçe ise teklif götürmeye hazırlanıyor. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal