21.03.2022-17:01 (Son Güncelleme:21.07.2022-11:55)


1

Yıldız kaleciyle anlaşıldı

Yıldız kaleciyle anlaşıldı

Sarı lacivertlilerde transfer çalışmaları son hız devam ederken takımın yıldız kalecisi Altay Bayındır ile prensip anlaşmaya varıldığı aktarıldı. Yaşanan gelişmeler ise oldukça dikkat çekti.



2

Oyuncuyla el sıkıştılar

Oyuncuyla el sıkıştılar

Geçtiğimiz zamanlarda 6 genç yıldızla sözleşmeye varan kanarya kaleci Altay Bayındır'ın 2023 yılında sona erecek sözleşmesini uzatmak için kolları sıvamış durumda. Yönetimin, Altay ve menajeriyle ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği ve anlaşmayı sağladığı aktarıldı.



3

Detaylar gün yüzünde

Detaylar gün yüzünde

Son gelen bilgilere göre Fenerbahçe, Avrupa'nın birçok takımının listesinde olan 23 yaşında milli kaleci ile 5 yıllık ön protokolde anlaşmaya vardı. Altay Bayındır ile yapılan anlaşmanın detayları ise gün yüzüne çıkıyor.



4

Ayrıntılar ortaya çıkıyor

Ayrıntılar ortaya çıkıyor

Mevcut sözleşmesinde yıllık 1.2 milyon euro kazanan Alyat Bayındır yeni sözleşmesiyle yıllık 2 milyon euro garanti ücret almış olacak. Başarılı file bekçisine yıllık 200 bin euro'dan toplam 1 milyon euro imza parası verilecek.



5

Ücreti artabilir

Ücreti artabilir

Altay Bayındır başarı bonuslarıyla kazanacağı ücreti artırabilecek. Altay Bayındır, bir sezonda 25 maçın üstünde karşılaşmada forma giyerse 500 bin euro garanti ücret almış olacak.



6

Şampiyonluk halinde cebi dolacak

Şampiyonluk halinde cebi dolacak

Futbolcuya Fenerbahçe'nin şampiyonluğu halinde 200 bin euro şampiyonluk primi verileceği ise bir başka önemli bilgiler arasında bulunmakta. Altay Bayındır, Avrupa kupalarında alınacak olan her başarı için ise 50 bin euro ekstra bonus elde edecek.



7

O madde eklendi

O madde eklendi

Fenerbahçe yönetimi Altay'a gelen teklifler için de kendisini garanti altına alırken, milli yıldızın sözleşmesine 20 milyon euro serbest kalır maddesini de ekledi.



8

Tören yapılacak

Tören yapılacak

Resmi sözleşme ise sezon sonu statta yapılacak olan özel bir törenle olacak.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR