11.01.2022-10:00 (Son Güncelleme:11.01.2022-10:14)


1

Süper Lig'in 20. hafta karşılaşmasında Adana Demirspor, deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti.



2

Oynanan mücadele büyük bir heyecana sahne olurken, Adana Demirspor'un sarı lacivertliler karşısında aldığı galibiyet büyük ses getirdi.



3

Adana Demirspor'un, Fenerbahçe karşısında aldığı galibiyette takımı 1-0 gerideyken takımının beraberliği yakalamasını sağlayan ve Adana Demirspor'un galip gelmesinde büyük pay sahibi olan isim Gökhan İnler oldu.



4

Tecrübeli yıldız futbolcu penaltıdan yedikleri golün hemen ardından uzaklardan çok şık bir gol vuruşuna imza attı. Futbolcunun attığı bu gol sonrası skor 1-1'e gelirken Adana Demirspor cephesinde büyük bir sevinç yaşandı.



5

Futbolcunun attığı bu gol sonrası skor 1-1'e gelirken Adana Demirspor cephesinde büyük bir sevinç yaşandı. Maçın ardından Adana Demirspor'un yıldız futbolcusu Gökhan İnler'den dikkat çeken açıklamalar geldi.



6

Adana Demirspor'un tecrübeli futbolcusu Gökhan İnler maçın ardından yaptığı açıklamada, 'Çoktan beri böyle bir gol atamamıştım. Çok mutluyum. Takımı tebrik etmem lazım. Maç istediğimiz gibi başlamadı. Penaltıdan sonra 1-0 geri düştük. Benim özelliğim maçı bazen geri döndürüyor, kazandırıyor. Önemli bir golüm var. En mutlusu kazandık. Elimizden geleni yaptık, 3 puanla ayrıldık. Neden bu çıkış başladı; bence bizim etkimiz çok tecrübeli oyuncular olarak.'



7

'Futbolda en önemlisi keyif almak. Keyif alırsan herkes daha iyi olur, daha iyi çalışır. Giresun maçıyla çıkış başladı. Hepimiz daha kompakt, agresif oynadık. 5 maçta 13 puan aldık böylece.' şeklinde açıklamalarına yer verdi.



8

Gökhan İnler'e maçın ardından futbolseverlerden yoğun bir şekilde tebrik mesajları geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR