Fenalaşan Hazal Kaya Hastanelerde Boş Yer Bulamadı!

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, koronavirüsü atlattı fakat rahatsızlıklar peşini bırakmadı. Tansiyon sıkıntısı yaşayan oyuncuyu set arkadaşları hastaneye götürmek istedi fakat acil serviste yer bulamadı. Yaşadığı sıkıntıyı sosyal medya hesabından sevenleri ile paylaştı.

13.04.2021-09:19 - (Son Güncelleme: 13.04.2021-09:19) Fenalaşan Hazal Kaya Hastanelerde Boş Yer Bulamadı!

Yeni anne olan Hazal Kaya, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Evde gördüğü tedavi sonrası virüsü atlatan güzel oyuncu, rol aldığı dizinin setine geri döndü. Fakat virüsten sonra tansiyon sıkıntısı yaşayan Kaya, sette fenalaşınca arkadaşları onu hastaneye kaldırmak istedi. Artan vakaların ardından hiçbir hastanede yer bulamayan oyuncu, yaşadığı zorlukları sevenleri ile sosyal medya hesabından paylaştı.

‘GERÇEKTEN ÇOK ZOR’

Instagram hesabından konu hakkına açıklama yapan Hazal Kaya, ‘Kovid sonrası tansiyonumla ilgili bir takım sıkıntılar yaşıyorum. Setteki paramedik arkadaşlar eko çekilmesi için acile götürmek istediler beni ama bütün hastanelerin acilleri dolu. 112 ile hastaneler arasında tuhaf ve anlaşılmaz bir iletişim problemi var. Ben eve dönebilecek durumda olduğum için şanslıyım ancak benim kadar şanslı olmayanlar ne yapacak hal buyken bilemiyorum… Gerçekten çok zor’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal