24.06.2022-11:27 (Son Güncelleme:10.07.2022-15:40)


1

Bizzat tebrik etti

Bizzat tebrik etti

Felipe Melo, Galatasaray'da futbol direktörlüğü koltuğunda bulunan Cenk Ergün'ü arayarak tebrik etti. Ardından ise flaş önerilerde bulundu.



2

Takımdaki eksikliğe değindi

Takımdaki eksikliğe değindi

Şimdilerde kariyerine Brezilya Ligi'nde devam eden Melo, dikkat çeken bir öneride bulundu. Galatasaray'ı çok sevdiğini ve sürekli takip ettiğini belirten futbolcu, en büyük eksiğin kendi mevkii olduğunu aktardı.



3

Takım arkadaşını tavsiye etti

Takım arkadaşını tavsiye etti

Futbolcu Palmeiras'ta beraber formasını terlettiği 21 yaşındaki Danilo'yu tavsiye etti. Cenk Ergün'ün ise bu isteği not ettiğini ve konunun takipçisi olacağını belirtti. Bu anlamda futbolcunun transferiyle ilgili yakın zamanda önemli gelişmeler yaşanabilir.



4

Önemli gelişmeler olabilir

Önemli gelişmeler olabilir

Cenk Ergün'ün ise bu isteği not ettiğini ve konunun takipçisi olacağını belirtti. Bu anlamda futbolcunun transferiyle ilgili yakın zamanda önemli gelişmeler yaşanabilir.



5

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

2001 doğumlu olan ve Brezilya'da dünyaya gelen 1.77 boyunda ve ön libero mevkiinde forma terleten yıldız isim kariyerine ülkenin Cajazeiras'ta başladı daha sonra ise performansıyla dikkat çeken oyuncu Palmeiras'a transfer oldu.



6

Performansı dikkat çekti

Performansı dikkat çekti

Yıldız oyuncu bu sezon 26 karşılaşmaya çıkarken 6 gol ve 2 asist yapma başarısı gösterdi.



7

Önemli kupalar kazandı

Önemli kupalar kazandı

Ana mevkisi önlibero olan oyuncu ayrıca merkez orta saha olarak görev alabiliyor. Kariyerinde ise 1 kez Brezilya Şampiyonluğu, 1 kez Copa Lbertadores'i ve 1 kez Sudamericana Şampiyonluğu yaşadı.



8

Taraftarlardan alkış aldı

Taraftarlardan alkış aldı

Felipe Melo'nun transfer için devreye girmesi ve Galatasaray'a yardımcı olmaya çalışma ise sarı kırmızılı taraftarlar tarafından büyük bir hoşnutlukla karşılandı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR