09.10.2021-17:17 (Son Güncelleme:24.10.2021-15:38)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da beklenmedik bir gelişme yaşanıyor. Sarı kırmızılıların eski futbolcusu Felipe Melo takıma geri dönüyor.



2

Galatasaray'da forma giydiği dönemde taraftarların sevgilisi haline gelen Brezilyalı yıldız Felipe Melo tekrardan yuvasına geri dönüyor.



3

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da toplamda 154 karşılaşmada forma giyen Brezilyalı yıldız Felipe Melo, sahaya çıkmış olduğu karşılaşmalarda 18 gol ve 12 asistlik bir katkı sağlayarak dikkatleri üzerine çekmişti.



4

Futbol hayatına Galatasaray'dan ayrılmasının ardından 38 yaşına gelmesine rağmen halen devam eden Felipe Melo, Brezilya Ligi ekiplerinden Palmeiras'ta forma giyiyor.



5

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in geçtiğimiz günlerde Brezilyalı yıldız Felipe Melo'yu arayarak sezon sonunda teknik ekibine katılması için teklifte bulundu.



6

Brezilyalı yıldızın hem Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim hem de taraftarlar ile arasında kurmuş olduğu bağ nedeniyle bu teklife çok sıcak bakarak büyük ölçüde kabul ettiği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR