24.03.2021-18:45 (Son Güncelleme:24.03.2021-18:45)


1

JOSE RODOLFO VILLARREAL-HERNANDEZ

JOSE RODOLFO VILLARREAL-HERNANDEZ

Meksika'da 'El Gato' olarak bilinen Hernandez, Meksika'da bir uyuşturucu çetesini yönetmesi ve 2013 yılında bir kiralık katil olayına karışması üzerine FBI tarafından arananlar listesinde. FBI, Hernandez'in bulunması için 1 milyon dolar ödül koydu!



2

ALEXIS FLORES

ALEXIS FLORES

Çok sayıda sahte kimlik kullanan Alexis Flores'in suçu, 5 yaşındaki bir kız çocuğunu kaçırmak ve öldürmekti. FBI'ın listesindeki Flores için 100 bin dolar ödül bulunuyor.



3

EUGUNE PALMER

EUGUNE PALMER

82 yaşındaki Palmer, 2012'nin Eylül ayında oğlunun eşini tabancayla vurarak öldürdü. FBI, Palmer'ı bulacaklara için 100 bin dolar veriyor.



4

BHADRESHKUMAR CHETANBHAI PATEL

BHADRESHKUMAR CHETANBHAI PATEL

Eşi ile birlikte bir donut dükkanında çalışan Patel, dükkanda eşini sivri bir aleti kullanarak defalarca yaralayarak öldürme suçlarından dolayı aranıyor. FBI, Patel için 100 bin dolar ödül koydu.



5

ALEJANDRO ROSALES CASTTILLIO

ALEJANDRO ROSALES CASTTILLIO

18 yaşında işlediği tüyler ürpertici bir cinayetten dolayı aranan Casttillio'nun şu anda 23 yaşında olduğu biliniyor. Yakın bir arkadaşını kafasından vurarak öldüren Castillo, daha sonra cesedini ormana atmış. FBI, Castillo'yu bulana 100 bin dolar verilecek.



6

JASON DEREK BROWN

JASON DEREK BROWN

Uzun süredir FBI'ın çok arananlar listesinde yer alan Brown, 2004'te silah kullanarak bir güvenlik görevlisini öldürme suçundan aranıyor. Aynı zamanda silahlı banka soygunu gerçekleştiren Brown için koyulan ödül ise 200 bin dolar.



7

ARNOLDO JIMENEZ

ARNOLDO JIMENEZ

Jimenez, yeni evlendiği eşini düğünlerinden yalnızca birkaç saat sonra öldürdü. FBI, Jimenez'i bulanlara 100 bin dolar veriyor.



8

ROBERT WILLIAM FISHER

ROBERT WILLIAM FISHER

Fisher, 2001 yılında eşini ve iki çocuğunu öldürdü. Fisher, bununla da yetinmeyip cinayetin ardından yaşadıkları evi patlayıcılar ile havaya uçurdu. FBI'ın listesindeki Fisher'ın yakalanmasına yardımcı olacak kişilere 100 bin dolar verilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR