FB ve GS arasında oynanan ‘Süper Kupa’ maçının hakemi belli oldu!

Gözler Pazar günü yapılacak olan büyük derbiye çevrildi. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Şanlıurfa'da oynanacak ‘Süper Kupa’ maçının hakemi belli oldu. Görevi Volkan Bayarslan üstlenecek.

04.04.2024-15:16 - (Son Güncelleme: 04.04.2024-16:42) FB ve GS arasında oynanan ‘Süper Kupa’ maçının hakemi belli oldu!

Bugün Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelen yazılı açıklamaya göre, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçını Volkan Bayarslan’ın yöneteceği belirtildi.

TFF’nin yazılı açıklaması!

TFF’nin bilgilendirdiği yazılı açıklamada ‘‘Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda 7 Nisan Pazar günü oynanacak ve saat 21.30'da başlayacak olan müsabakayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak’’ ifadelerine yer verdi.

Süper Kupa’ maçının hakemi belli oldu. Görevi Volkan Bayarslan üstlenecek.

Fenerbahçe net tavır koydu!

Fenerbahçe’nin talebi üzerine karşılaşmanın uygun bir tarihe alınması ve yabancı bir hakem tarafından yönetilmesi talebinde bulunan Fenerbahçe, TFF'ye resmi başvuruda bulunmuş ancak TFF, ‘‘7 Nisan tarihinin iki kulüp tarafından ortak belirlendiği’’ gerekçesiyle Fenerbahçe'nin talebine red yanıt vermişti. Fenerbahçe Kulübü, bu iki isteğinin yerine getirilmemesi durumunda karşılaşmaya U19 takımı ile çıkacağını resmen açıklamıştı.


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal