Fazilet Hanım ve Kızları’nın Ece’si Afra Saraçoğlu’nun Yen Projesi Açıklandı

Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Ece karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu göstermiş olduğuperformans ile ekranların aranan yüzü haline geldi. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin final yapmasının ardından güzel oyuncunun yeni projesi belli oldu.

20.06.2018-15:15 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-10:35) Fazilet Hanım ve Kızları’nın Ece’si Afra Saraçoğlu’nun Yen Projesi Açıklandı

Özcan Deniz'in geçtiğimiz yıl sosyal medyadan keşfettiği güzeloyuncu Afra Saraçoğlu kariyer basamaklarını hızla çıkmaya devam ediyor. İlk olarak 'İkinci Şans' filmi ile kameralar karşısına geçen Saraçoğlu ardından 'Kötü Çocuk' adlı filmde rol aldı.

Star TV ekranlarından yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Ece karakterine hayat veren genç oyuncu bütün dikkatleri üzerine topladı. Genç oyuncu şimdilerde yeni bir projeye hazırlanıyor.

Başarılı pyuncu Avşar Film'in çekmeye hazırlandığı 3 filmde de rol alacak. İlk olarak Temmuz ayında Aytaç Ağırlar, Ağustos ayında Çağan Irmak'ın yönetmenkoltuğunda orturduğu filmlerde rol alacak. Öte yandan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, Ömer Uğur'un yönetmen koltuğuna oturduğu 'Aşk Bu Mu?' adlı filmde rol alacak.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal