Faysal Bin Ferhan Al Suud: Türkiye ile Mükemmel İlişkilere Sahibiz

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan Al Suud, "Türkiye ile iyi ve mükemmel ilişkilere sahibiz." ifadelerini kullanarak 2 ülke arasında münasebetlerin güzel devam ettiğini belirtti.

22.11.2020-10:56 - (Son Güncelleme: 22.11.2020-11:19) Faysal Bin Ferhan Al Suud: Türkiye ile Mükemmel İlişkilere Sahibiz
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan Al Suud, Türkiye ile hem iyi hem de mükemmel bir ilişkileri olduğunu dile getirdi.

Suudi Arabistan'ın ev sahipliğinde videolu konferans yoluyla gerçekleştirilen G20 Liderler Zirvesi oturumları arasında değerlendirmeler yapan Al Suud "Türk ürünlerinin gayriresmi boykot edildiğine ilişkin hiçbir veri yok." diye konuştu.

İLİŞKİLERİMİZ İYİ MESAJI

Al Suud "Türkiye ile iyi ve mükemmel ilişkilere sahibiz." ifadelerini kullanarak 2 ülke arasında münasebetlerin iyi olduğunun altını çizdi.

Suudi Arabistan'ın Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Mısır ve Bahreyn ile beraber Katar ile olan anlaşmazlığı bitirmenin bir yolunu aramayı sürdürdüğünü belirten Al Suud, ancak meşru güvenlik kaygılarını gidermek istediğini ifadelerine ekledi.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE KRAL SELMAN KONUŞMASI

G20 Liderler Zirvesi öncesinde Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ve Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında telefon konuşması olmuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal