Faturanın köşesinde adınız yazıyorsa 500 TL iadeniz hazır! Hangi fatura olursa olsun fark etmez

Faturalarında düzenli ödeme yapan vatandaşlara müjdeli haber verildi. Su, elektrik, doğalgaz, internet, cep telefonu fark etmez! Çıkan yeni kararla kredi kartıyla fatura ödeyenler 500 TL para iadesini kapacak.

16.03.2024-09:36 - (Son Güncelleme: 16.03.2024-09:41) Faturanın köşesinde adınız yazıyorsa 500 TL iadeniz hazır! Hangi fatura olursa olsun fark etmez

Özellikle son dönemler içerisinde faturalarını kredi kartıyla ödeme alışkanlığı bir hayli artışa geçti. Ödeme takibinin kolay şekilde yapılması ve kredi kartıyla birlikte ödemelerin 45 gün kadar ertelenebilmesi avantajları; vatandaşların kredi kartıyla fatura ödemesindeki en büyük sebep. Tabii ki de hal böyle olunca bankalar da peş peşe kampanyaları duyurmaktan geri kalmıyor. Faturasını kredi kartıyla ödeyen vatandaşları birçok sürpriz bekliyor.

Halkbank koşulları yerine getirenlere 500 TL veriyor

Faturasını kredi kartıyla talimatlı bir şekilde Halkbank’tan ödeyen vatandaşlara müjdeli haber geçtiğimiz günlerde verildi. Koşulları eksiksiz yerine getiren müşteriler, 500 TL’ye varan nakit ödemenin sahibi olabiliyorlar. Düzenli olarak kredi kartıyla fatura ödemesi yapan vatandaşların faydalanabileceği bu fırsat sayesinde 31 Mart 2024 tarihine kadar 500 TL’ye kadar nakit trink paranın sahibi olabilirsiniz.

Halkbank 500 TL fatura desteği

31 Mart tarihine kadar 500 TL sizi bekliyor

Halkbank’ın başlatmış olduğu bu kampanya doğrultusunda bireysel kredi kartı alan müşteriler yaşadı. 1 Mart 2024 tarihinde başlatılmış olan kampanya kredi kartları üzerinden ya da vadesiz hesaplar üzerinden verilecek olan her yeni otomatik talimatı için 50 TL kazanma fırsatı sunuyor. Toplamda ise 500 TL Parafpara kazanmak mümkün. 31 Mart 2024 tarihine kadar geçerli olan bu kampanyaya mobil uygulama üzerinden ya da SMS yöntemiyle katılım sağlamak mümkün.

Halkbank 500 TL fatura destek ödemesine nasıl katılım sağlanır?

Halkbank tarafından başlatılan bu kampanya 31 Mart 2024 tarihinde sona erecek. Parafpara mobil uygulaması üzerinden kampanyayı bularak hemen katıl butonuna tıklamak ya da 3404’e büyük harflerde “FATURA” yazıp SMS göndermeyle 500 tl değerindeki fatura kampanyasına katılım sağlayabilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal