Faturalara para ödeme devre geride kaldı! Her faturada geçerli 300 TL verilecek

Fatura desteği bekleyen vatandaşların talihi döndü! Kuveyt Türk Bankası tarafından yeni kampanya başlatıldı. Fatura talimatlarına 300 TL destek sağlanacak.

08.04.2024-15:33 - (Son Güncelleme: 08.04.2024-15:33) Faturalara para ödeme devre geride kaldı! Her faturada geçerli 300 TL verilecek

Kuveyt Türk Bankası tarafından harika bir kampanyaya imza atıldı. Yeni başlatılan bu kampanya doğrultusunda; elektrik, doğalgaz, su fark etmeksizin fatura desteği sağlanacak. Yeni fatura desteği kampanyası doğrultusunda; banka üzerinden fatura talimatı veren vatandaşlar 300 TL değerinde nakit hediye desteği kazanacak. Başlatılan kampanya ile birlikte her detay tek tek belli olmuşken, Kuveyt Türk Bankası konuyla ilgili fatura desteği bekleyenlerin yüzlerini güldürecek açıklamayı paylaştı.

Toplamda 300 TL’ye kadar nakit destek sağlanıyor

Kuveyt Türk Bankası’ndan otomatik fatura talimatı veren vatandaşlara özel olarak harika bir kampanya başlatıldı. Kampanya doğrultusunda her fatura talimatı verene destek ödemesi sağlanacak. Bankanın başlattığı bu kampanya ile birlikte ilk fatura talimatı verenlere 50 TL, ikinci fatura talimatı verenlere 100 TL, üçüncü fatura talimatı verenlere ise 150 TL destek ödemesi sağlanacak. 300 TL’ye kadar varan hediye destek ödemesi anında hesaplara yatırılacak.

Faturalara para ödeme devre geride kaldı! Her faturada geçerli 300 TL verilecek

Kuveyt Türk 300 TL fatura desteği kampanyasının detayları

Kuveyt Türk tarafından otomatik fatura talimatı veren vatandaşlara müjdeli haber verildi. Kuveyt Türk’ün mobil uygulaması üzerinden 1 Ocak 2024 tarihinden sonra müşteri olan tüm vatandaşlar bu kampanyadan yararlanabilecek. 19 Mart 2024 tarihi sonrasında her verilen otomatik fatura talimatına nakit hediye ödeme imkanı sunulacak. İlk fatura talimatına özel 50 TL, ikinci fatura talimatına özel 100 TL, üçüncü fatura talimatına özel ise 150 TL’ye hediye destek ödemesi sağlanacak. Böylelikle, Kuveyt Türk müşterisi olan vatandaşlar 300 TL’ye varan nakit hediye ödemenin sahibi olacak. 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren bütün bireysel müşteri olanların faydalanabilecek olduğu bu kampanya doğrultusunda, 31 Aralık 2024 tarihine kadar herhangi bir kanal doğrultusunda en az 1 olmak şartıyla en fazla 3 fatura talimatı veren destekten yararlanabilecek. Kampanya katılım sınırı ise 20 bin kişi olarak belirlendi.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal