Fatoş Kabasakal Kızı Mila Hakkında Konuştu

Kızı Mile ile bir alışveriş merkezinde görüntülenen ünlü oyuncu ve sunucu Fatoş Kabasakal, ayaküstü basın mensuplarının sorularını cevapladı. Kabasakal, minik kızı Mila hakkında konuştu.

17.03.2021-13:09 - (Son Güncelleme: 17.03.2021-13:09) Fatoş Kabasakal Kızı Mila Hakkında Konuştu

Habertürk'te yer alan habere göre; Fatoş Kabasakal, geride bıraktığımız gün kızı Mila ile birlikte bir alışveriş merkezinde kameralara takıldı. Keyifli halleriyle dikkat çeken oyuncu, muhabirlerla ayaküstü sohbet etti.

Ünlü oyuncu, ‘Kızım Mila, oyun okuluna başladı. Okul çıkışı da Mila'ya alışveriş yapmak için buraya geldik. Ona spor ayakkabı almak içi mağazaları geziyoruz. Mila, çok aktif bir çocuk’ şeklinde konuştu.

‘20 KİLO ALDIM’

Geçen Ekim ayında Bebek’te görüntülenen Fatoş Kabasakal, hamilelik süreci hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Kabasakal, ‘Kızım Mila'ya hamile kaldığım dönem 18 kilo almıştım. İkinci hamileliğimde erkek çocuğum olacak ve 20 kilo aldım’ ifadelerini kullanmıştı.

Kabasakal, ilk hamileliğimde karnının bu kadar büyümediğini belirterek şöyle konuşmuştu: ‘Erkek çocuklarda annelerin karnı daha çok büyüyor ve daha sivri oluyor. Benim kilo almam beni rahatsız etmiyor, aldığım gibi doğum sonrası verebiliyorum. Çocuğum, sağlıklı doğsun, kilo almamda sıkıntı yok. Şu an dokuz aylık hamileyim. Yarın bir gün doğurabilirim’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal