Fatih'teki motokuryenin ölümü iddiasıyla yakalanan Somali Cumhurbaşkanının oğlu ile ilgili karar çıktı

Fatih yolu istikametindeki motokurye Yunus Emre Göçer'e çarpan ve ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanının oğlu için duruşmada karar çıktı. İşte detaylar...

12.01.2024-18:28 - (Son Güncelleme: 12.01.2024-18:28)

Geçtiğimiz yılın son aylarında gerçekleşen Fatih yolu istikametinde motokurye Yunus Emre Göçer'e arkadan çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla yakalama kararı çıkarılan ve 6 yıla kadar hapsi istenen Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu olan Mohammed Hassan Sheikh Mohamud için nihai karar çıktı.

Göçer’in eşi şikayeti geri çekmişti

Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer, soruşturma aşamasında şikayetini geri çekmesinin ardından İstanbul 33. Asliye Ceza Mahkemesinde 16 Ocak Salı günü görülecek duruşma öncesinde yakalamalı olan sanık Mohammed Hassan Sheikh Mohamud, Türkiye'ye geldiği ve bugün duruşmaya çıkarıldığı ve sanığın eski savunmalarını tekrar ettiği belirtildi.

Olay anı

Sanık serbest bırakıldı

Mahkeme, ifadesi alınan Somali cumhurbaşkanının oğlu olan Mohamud hakkındaki yakalama kararını geri aldı ve hakkındaki yurt dışı yasağı kaldırılan sanığın serbest bırakılmasına karar verildi. Duruşma sonrasında Mohamud'un işlemlerinin ardından adliyeden ayrıldığı öğrenildi.

(DHA)


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal