Fatih’te çıkan çatışmada bir kişi hayatını kaybetti! Olaya karışan 18 şüpheli tutuklandı

İstanbul Fatih’te yaşanan silahlı çatışmada gözaltına alınan 28 şüpheliden 18’i tutuklandı. Aralarında husumet bulunan gruptan tutuklanan 18 kişi cezaevine gönderildi.

28.05.2022-10:17 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-10:29)

Aralarında husumet olan iki esnaf İstanbul Fatih’te birbirine girdi. Silahlarla ateş açan iki grup olay yerine polis gelmesi ile de çatışmayı sonlandırmadı. Bir kişi hayatını kaybettiği çatışmada 1'i polis 6 kişinin yaralandı. Çatışma sonrasında çatışmaya karışan 28 kişi gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan kişiler Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. İfadesi alınmak üzere Savcılığa çıkarılan gruptan 18’i tutuklandı.

Olaya karışan şüpheliler tutuklandı

Savcılıkta ifadeleri alınan 28 şüpheliden 21’i ‘kasten öldürme’ ve ‘kasten silahla yaralama’ suçu ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Şüphelilerden biri hakkında adli kontrol takibi kararı veren Savcılık, beş şüpheli içinde tutuklama emri verdi. İfadeleri alınan şüphelilerden altısı serbest bırakılırken, hakkında tutuklama kararı olan bir şüphelinin de hastanede polis gözetiminde olduğu tespit edildi.

Fatih'te Silahlı Çatışma

18 şüpheliye hapis cezası

Hakkında tutuklama kararı alınan 21 şüphelinin 18’i ‘kasten öldürme’ ve ‘kasten silahla yaralama’ suçu ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme şüphelilerin tutuklanmasına karar verirken dört şüpheli adli kontrol şartı ile serbest kaldı. Olaya karışan beş şüphelinin hakkında da yakalama kararı alındı.

Rabia Uzunağaç
rabiauzunagacc@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal