26.03.2024-10:09 (Son Güncelleme:26.03.2024-10:27)


1

Ünlü teknik adam 'İmparator' lakaplı Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, 2014 senesinde şatafatlı bir düğünle evlendiği Volkan Bahçekapılı ile yollarını ayırdı.



2

Çift 10 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sona erdirmeye karar verdi.



3

Buse Terim’in ‘evlilik birliğinin temelinden sarsılması’ gerekçesiyle açtığı anlaşmalı boşanma davası bugün saat 10.15’te İstanbul 3. Aile Mahkemesi’nde görülecek.



4

Aralarında Türk futbolunun ünlü futbolcularının da olduğu çok sayıda kişiyi gizli fon vaadiyle dolandıran Deniz Bank şube müdürü Seçil Erzan davasında Buse Terim'in eşi Volkan Bahçekapılı'nın da adı geçmişti.



5

Geçtiğimiz yıl Volkan Bahçekapılı ve kuzeni eski futbolcu ve teknik direktör Emre Belözoğlu, savcılığa verdikleri ifadelerde nasıl ikna olduklarını ve ne kadar yatırdıklarını açıklamıştı.



6

Ünlü çiftin Seçil Erzan olayından sonra arasının bozulduğu ve boşanma kararı aldıkları iddia ediliyor. Çift, dava için yayın yasağı kararı da aldırdı.



7

Geçen aylarda sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkan Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı’nın ayrılacakları iddia edilmiş ancak daha sonra çift evliliklerine bir şans daha vermişlerdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr