Fatih Terim'in Geleceği Belirsizliğini Koruyor

Yönetimin son şampiyonluk sonrası 2+3 yıllık mukavele imzaladığı Fatih Terim'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Deneyimli hocanın, yeni sezonda Florya'da olup olmayacağı belirsizliğini koruyor.

13.04.2021-09:15 - (Son Güncelleme: 13.04.2021-09:15) Fatih Terim'in Geleceği Belirsizliğini Koruyor

Mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimi, Terim'in de Galatasaray'daki geleceğini belirleyecek.

Fatih Terim'in kulüpteki geleceği büyük merak konusu. 2 sezon üst üste şampiyonluk yaşadıktan sonra, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in 2+3 yıllık yeni sözleşme imzaladığı Terim'le, bu süreçte birçok kriz yaşandı.

OPSİYON DEVREYE GİRMEDİ

67 yaşındaki teknik adamın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ve şu ana kadar opsiyon konusunda bir görüşme sağlanmadı. Üstelik Mayıs ayında başkanlık seçimi var ve oldukça fazla sayıda aday, kongre için çalışmalarını gerçekleştirmiş durumda.

FATİH TERİM İLE YOLA DEVAM EDECEĞİ BELİRSİZ

Mustafa Cengiz'in adaylığını koyması ve olası bir seçim zaferi durumunda da Terim'le çalışmak isteyip istemeyeceği konusunda belirsizlik söz konusu. Fatih hoca açısından, adı yeniden başkan adaylığı ile anılan Abdurrahim Albayrak'ın kongreye girip girmemesi büyük önem arz ediyor. Albayrak'ın başkan veya yönetici olması durumunda yine Terim'le yola devam edeceği konuşuluyor.

GELECEK YIL KALACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞIYOR

Fatih Terim ise tüm bu belirsiz sürece rağmen, planlarını gelecek yıl da takımın başında kalacakmış gibi yapıyor. Göndereceği ve transfer edilmesini istediği oyuncuların listesini hazırlayan, mevcut yönetimle de paylaşan deneyimli çalıştırıcı, özellikle sözleşmesi sona erecek futbolcularla şimdiden anlaşma sağlanması yönünde istekte bulundu. 

YENİ BAŞKAN ADAYI ALBAYRAK

Sarı-Kırmızılı kulübün Mayıs ayında yapılacak olan kongresi için şu ana kadar adaylığını resmen açıklayan isimler Metin Öztürk, Burak Elmas, Tuncer Hunca ve Eşref Hamamcıoğlu oldu. Mevcut başkan Mustafa Cengiz'in de kongreye adaylığını koyması yüksek bir ihtimal. Kulislerde adaylık için adı geçen bir diğer yönetici Abdurrahim Albayrak, bugünkü yönetim kurulu toplantısında bu konuyla ilgili olarak Cengiz'le fikir alışverişinde bulunacak. Ayrıca camiada önde gelen birkaç ismin daha başkanlık için hazırlık aşamasında olduğu belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal