Fatih Terim'den Sakatlık Açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Muslera Club Bruge maçında oynayacağını açıkladı.

25.11.2019-17:28 - (Son Güncelleme: 25.11.2019-17:27)

Galatasaray Tenik Direktörü Fatih Terim Club Bruge maçı öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Deneyimli teknik adam Muslera ve Babel'in sakatlıkları hakkında çıklamada bulundu. Muslera'nın Club Brugge maçında forma giyebileceğini açıkladı.

Fatih Terim Club Brugge maçının önemine değinirken, "Galatasaray'da nerede oynarsan oyna bu forma için her zaman savaşacaksın. Ben de bunu yapmaya devam edeceğim. Kariyerime orta saha başlasaydım ne olurdu bilemem ama yetenekli oyuncu her yerde her şekilde oynar. Ben savaşçı ruhumla mücadele edeceğim. Ben ve takım arkadaşlarım Club Brugge maçının öneminin farkındayız. Taraftarımızın da desteğiyle UEFA Avrupa Ligi'ne kalacağımıza inanıyoruz." açıklmasında bulundu.

Babel'in oynamayacağını açıklayan Fatih Terim, "Sakat oyuncularımız çok fazla. Babel'in sakatlığı biraz sürpriz oldu. Brugge maçında oynamayacak. Bize her zaman sahip çıkanlar taraftarımızdır. Oyuncuların da onlar tarafından gösterilecek fedakarlıklara ihtiyacı var. Zaten herkesin karnesi bizim tarafımızdan tutulur, hiç kimse merak etmesin. Beni en iyi anlayabilecek olanlar Galatasaray'ın futbolculardır." ifadelerini kullandı.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal