Fatih Terim’den Galatasaray’ı üzecek istek: Fernando Muslera komşuya mı gidiyor?

Galatasaray’ın Uruguaylı tecrübeli kalecisi Fernando Muslera’nın yönetim ile devam eden sözleşme görüşmelerinde halen anlaşmaya varmamış olması transfer iddiaları ardı arkasına getirdi. Bir iddiaya göre ise Panathinaikos teknik direktörü Fatih Terim, eski öğrencisini takımında görmek istiyor. İşte detaylar…

15.03.2024-10:02 - (Son Güncelleme: 15.03.2024-10:02)

Süper Lig’de liderliğini sürdüren Galatasaray’da bu başarının kilit isimlerinden birisi olan Fernando Muslera ile sözleşme yenileme görüşmelerinde halen bir sonuç alınamadı. Sarı kırmızılıların eski efsanesi Fatih Terim ise şu anda başında olduğu Panathinaikos’un kalesi 38 yaşındaki Uruguaylı kaleciye emanet etmek istiyor. 

Fernando Muslera komşuya mı gidiyor?

Ensonhaber’in yer verdiğine göre; Deneyimli teknik direktör, eski takımına asla engel olmak istememesi sebebiyle Muslera'nın olası ayrılık kararıyla ilgili resmi bir teklif sunarak ikna etmeye çalışacak.

Fatih Terim’den Galatasaray’ı üzecek istek: Fernando Muslera komşuya mı gidiyor?

Galatasaray'dan ayrılma kararı aldığı anda, Muslera'nın Panathinaikos'a transfer olma olasılığı oldukça yüksek görünüyor. Fatih Terim etkisiyle, bu transfer neredeyse kesin gibi görünüyor.

37 yaşındaki kaleci, bu sezon 42 maçta kalesinde 41 gol görürken, 17 maçta ise kalesini gole kapattı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal