Fatih Terim'den Çarpıcı Açıklamalar

Spor Toto Süper Lig'in 36. Haftasında Galatasaray, sahasında oynadığı Trabzonspor derbisinden 1 puanı 90+5'de bulduğu gol ile kazanırken zirve yarışında rakibinin puan kaybettiği haftayı avantaja çeviremedi.

21.04.2021-22:25 - (Son Güncelleme: 21.04.2021-22:25) Fatih Terim'den Çarpıcı Açıklamalar

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 1-1 beraberlikle sonuçlanan Trabzonspor karşılaşmasının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ; 

BİZE YAKIŞMAYAN BİR OYUN OYNANIYOR

Galatasaray takımı olarak iç sahada daha baskılı, üretken olmamız gerekir. Maalesef ilk yarı bunu yapamadık. Rakip daha iyi oynadı. İkinci yarı oyunun momentumunu biraz elimize aldığımızda, zaman zaman baskılarla top çalarken yine bir bireysel hatadan gol yedik. Oyuncuda psikolojik olarak bir şey yapmaya başladı, "yine mi?" Sivas maçında Martin Linnes geri pas atıyor gol yiyoruz. Saracchi geri pas atıyor Rize maçında gol yiyoruz. Bireysel hataları devamlı yapan ve cezalandırılan bir takım oluyoruz.

3 PUAN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ

Şurada kazandığımızda olayların bambaşka bir yere geleceğini bilmemize rağmen, puan kaybediyoruz. Ona kızıyorum. Üretmede daha fazla olmalıyız. Sağdan soldan daha fazla gelmeliyiz. Rakip ne oynarsa oynasın. Kendi oyunumuzu oynamalıyız. Onu yapamadık. Enteresan bir şekilde bir gol yedik. 8-9 kişi ordayız. Doğru pozisyon almayınca, gol yedik.

BU 1 PUAN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ HALE GELEBİLİR

Son saniyede bunun altından kalktıysak, bu puanın ileride bize nasıl döneceğini göreceğiz. Bazen üzülürsünüz ama başka dönebilir. Bu sene anlaşıldı ki bizim dışarı ile paylaşamadığımız bir sürü sıkıntımız var: tam birini iyi ederken öteki sakatlanıyor. İlk defa böyle bir şey oluyor. Buna rağmen giren çıkan oyuncuların doğru oynaması gerekiyor. Senelerdir oynadığımız oyunu en iyi şekilde oynamalıyız. Bugün o olmadı. İşimiz devam. Yapacak başka bir şey yok.

NEDENSE SÜREKLİ KART YİYORUM

Kırılganlık olabilir. Hayatımda teknik direktör olarak böyle bir istatistiğim yok. Az şeylerle uğraşmıyoruz. İçeride dışarıda bir sürü şeyle uğraşıyoruz. Sakatlıklar cezalılar. Neden ceza yiyorum. Kulübeden yana doğru çıkmışım. Bazen görmüyoruz. Sahaya giriyoruz. Bir sürü şey başımıza geliyor. Yedlin'e olan faul bu platformun yanındaydı. Hala oynamıyor. Ama sarı kart. Biz 10-11 maçımızı 10 kişi oynuyoruz. Bir sürü bir araya geldiğinde bu sıkıntılar problem oluyor. Çözüyüroz, çözmeye çalışıyoruz.En iyi şekilde bitirmeye çalışıyoruz. 6 hafta var. 6 hafta 18 puan demek. Galatasaray alışkın bu yerlere. Her maçın, herkes için potansiyel kayıp olabileceğini düşünüyorum, Süper Lig'in de iyi tarafı bu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal