Fatih Terim ve Yönetimden Arda Turan Zirvesi!

Galatasaray'da Arda Turan transferiyle alakalı sıcak saatler yaşanıyor. Arda'yı kadrosunda görmek isteyen Fatih Terim Mustafa Cengiz ile toplantı yaptı.

23.07.2020-13:05 - (Son Güncelleme: 23.07.2020-13:24) Fatih Terim ve Yönetimden Arda Turan Zirvesi!

Galatasaray'da Arda Turan’ın kaderi belli oluyor. Yaşanan kritik zirve ve kontrat detayları ortaya çıktı. Galatasaray'da yılan hikayesine dönen Arda Turan transferi gelecek sezon öncesinde kesinlik kazanacağa benziyor.

FİKİR AYRILIĞI TRANSFERİ İPTAL ETTİ

Medipol Başakşehir ile yollarını ayırmasının sonrasında Galatasaray'a geri gelmesi gündeme gelen deneyimli futbolcu, Fatih Terim ile sarı kırmızılı yönetim içerisindeki fikir ayrılığı nedeniyle imza atamamıştı.

FATİH TERİM TALEP ETTİ, MUSTAFA CENGİZ KABUL ETMEDİ

Teknik Patron Fatih Terim, eski futbolcusunu yeni kulübünde görmek istediğini açıkça belirtirken; Başkan Mustafa Cengiz ise Arda Turan transferini veto etmişti.

YENİ BİR TOPLANTI YAPILDI

Galatasaray'a geri gelmesi durumunda emekliliği durumunda Fatih Terim'in yardımcılığını yapacağı da iddia edilen Arda Turan için yeni bir gelişme gerçekleşti. Galatasaray'da dün sezon değerlendirmesi ve gelecek sezon planlaması konusunda görüşme yapıldı.

TÜRK TELEKOM STADI'NDA KRİTİK GÖRÜŞME

Toplantıda Başkan Mustafa Cengiz, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcıları Yusuf Günay, Kaan Kançal ve teknik patron Fatih Terim yer aldı. Saat 15.00’te başlayan zirvede, tecrübeli teknik adam kesin bir şekilde Arda Turan’ın takıma trasfer edilmesini istedi. Terim, 33 yaşındaki tecrübeli futbolcunun deneyimlerinin özellikle genç futbolculara büyük katkısının olacağını belirtti.

KONTRATI TL ÜZERİNDEN

Fatih Terim’in isteği sonrasında transferi gündemine alan sarı kırmızılı yönetim, Arda Turan’a tamam derse, kontratının Türk Lirası üzerinden verileceği ortaya çıktı. Bununla beraber sözleşmenin maç başı odaklı olarak imzalanacağı aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal