Fatih Terim O İsmin Biletini Kesti!

Galatasaray’da dün yapılan antrenmana ağrılarını gerekçe göstererek katılmayan Tolga Ciğerci’yi yeni sezonda kadroda görmek istemiyor.

30.06.2018-12:39 - (Son Güncelleme: 30.06.2018-12:36) Fatih Terim O İsmin Biletini Kesti!

Sarı kırmızılar 2018-2019 sezonuna start verirken, dün gerçekleştirilen idmana sakatlığını öne sürerek katılmayan Tolga Ciğerci’nin bu hareketi bardağı taşırdı.

Fatih Terim’in 26 yaşındaki orta sahanın davranışlarından rahatsız olduğu ve oyuncuyu artık kampta da artık görmek istemediği belirtildi. Bu olayın ardından Cimbom’un önümüzdeki hafta başlayacak olan İsviçre kampında Tolga Ciğerci’nin yer almaması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon Fatih Terim’in göreve gelmesinin ardından forma şansı bulmakta güçlük geçen ardından da ligin son 5 haftasında kadroya bile giremeyen Tolga Ciğerci, bu hareketiyle adeta kendi ipini çekti.

RESMİ SİTEDEN İMALI AÇIKLAMA

Sağlık ekibi ağrılarını gerekçe göstererek antrenmanda yer almayan Tolga’nın hareketini inandırıcı bulmadı ve konuyu teknik heyete bildirdi. Galatasaray resmi internet sitesinden yapılan açıklamada da “Sağ ayak baş parmağında ağrıları bulunduğunu öne süren Tolga Ciğerci antrenmana katılmadı” ifadesi kullanılarak bir anlamda oyuncunun samimi olmadığı ima edildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal