21.01.2022-15:55 (Son Güncelleme:21.01.2022-16:11)


1

Galatasaray'da teknik adamlık görevinden ayrılan Fatih Terim'in, sarı kırmızılı camianın başkanı olmak için kolları sıvadığı öğrenildi.



2

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da oldukça sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Galatasaray'da son olarak Kasımpaşa karşısında ligde çok ağır bir yenilgi alındı.



3

Galatasaray'da takımla Fatih Terim'in başkan Burak Elmas'ın gönderilmesinin yerine gelen İspanyol teknik adam Domenec Torrent ile kötü sonuçların alınmaya devam etmesi taraftarları çok kızdırdı.



4

Galatasaray'da kötü sonuçların ardından Burak Elmas, Fatih Terim'i takımdan yollamıştı.



5

Deneyimli hocanın sarı kırmızılılardaki 4. dönemi de son bulmuştu. Olaylı ayrılığın ardından deneyimli hoca sosyal medyadan '"İlk imzam ve son imzam" ifadelerine yer vermişti. Fatih Terim'in bu açıklaması sonrası teknik adamın başkanlık için geleceği gündeme gelmişti.



6

Son gelen bilgilere göre Fatih Terim'in, Galatasaray başkanı olmaya oldukça sıcak baktığı aktarıldı.



7

Bu sezon Galatasaray'ın başında geçirdiği sürede sürekli 'Geleceği kurtarmak' vurgusu yapan Fatih Terim, olası bir başkanlık seçiminde aday olarak sarı kırmızılı kulübü kendisi ve taraftarların hayal ettiği geleceğe götürmek için çalışacağı belirtiliyor.



8

Fatih Terim ile ilgili gelişmeler büyük bir merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR