Fatih Terim Babel Hakkında Son Kararını Verdi!

Galatasaray Teknik Patronu Fatih Terim, istenen performansın altında kalmasından dolayı Hollanda ekibi Ajax’a kiralanan Babel’e son bir şans verdi.

21.07.2020-12:23 - (Son Güncelleme: 21.07.2020-12:19) Fatih Terim Babel Hakkında Son Kararını Verdi!

Şampiyonluk mücadelesini son haftalara taşıyamayan Galatasaray’da kiralık olarak yollanan futbolcuların geleceği kesinleşmeye başladı

Çalışmalara erkenden başlamak ve form tutmak için geçen günlerde İstanbul’a gelen ve Florya Metin Oktay Tesisleri’nde idmanlara çıkan Hollandalı yıldız Ryan Babel’in Fatih Terim’in kararıyla gelecek sezon hazırlık kampına çıkacağı ortaya çıktı.

TERİM’DEN BABEL’E SON ŞANS

Teknik patron Fatih Terim, 1+1 senelik daha sözleşmesi olan deneyimli oyuncuya hazırlık karşılaşmalarında şans verecek.

Babel’e şans verilmesinin en önemli sebebi kontratı bitince takımı Monaco tarafından geri alınan, bir daha da kiralık gönderilmeyeceği Galatasaray’a bildirilen Henry Onyekuru’nun planlardan tamamen çıkarılması...

Babel eğer kendisine tanınan şansı iyi değerlendirirse gelecek sezonda Onyekuru’nun yerine sol kanadın yeni sahibi olacak.

İNDİRİM DE TALEP EDİLECEK

Yönetim ayrıca, senelik 2.5 milyon euro alan deneyimli futbolcudan indirim de talep edecek.

Diğer taraftan Hollandalı yıldız, sosyal medya hesabında Galatasaray idmanlarından video atarak 'Bu yolculuk henüz bitmedi' mesajı ile kalmak istediğini açıkça belirtmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal