Fatih Portakal'ın Yeni Adresi Belli Oldu: YouTube

Fox TV'den ayrılan Fatih Portakal, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda haberciliğe Youtube kanalında devam edeceğini duyurdu.

12.10.2020-11:58 - (Son Güncelleme: 12.10.2020-11:44) Fatih Portakal'ın Yeni Adresi Belli Oldu: YouTube

Fox TV'den tartışmalı bir şekilde ayrılan Fatih Portakal, Youtube'de videolar çekmeye devam ediyor. Twitter hesabından bir video paylaşan Portakal, bu maceraya alıştığını, haberciliğe Youtube kanalı üzerinden devam edeceğini duyurdu. Ayrıca portakal röportajların da olacağını kaydetti. Youtube'ta 200 bin takipçiye ulaştığını belirten Portakal, yeni haber ve röportajlara buradan devam edeceğini ifade etti.

Emekli olduktan sonra sosyal medyada yer alacağını ancak bu kadar fazla olacağını düşünmediğini dile getiren Portakal, "Artık insanlara ulaşmanın bir sınırı yok, sadece televizyon ortamından yapılamayacağını görüyorsunuz. Bu yüzden Youtube'a girme kararı aldım" dedi. Portakal, 20 günde 200 bin aboneyi geçtiğini aktardı.

"İSTEĞİM SORUNLARI ORTAYA ÇIKARMAK"

"Burada yapmak istediğim yine sorunları ortaya çıkarmak ve üzerine gidip bilgisi olanlardan bilgi almak ve bunları sizlerle paylaşmak." diye konuşan Portakal, zaman zaman canlı yayına konuklar alacağını kaydetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal