Fatih Portakal'dan Didem Arslan'a: Ne Gereksiz Bir Tepki

Eskiden Fox TV'de çalışan gazeteci Fatih Portakal, sunucu Didem Arslan'ın programa bağlanan ve Kürtçe konuşan Türkan Taşçı isimli vatandaşa, 'Türkçe konuş, burası Türkiye Cumhuriyeti' ifadesine twitter hesabı üzerinden tepkisini ortaya koydu.

25.08.2021-12:33 - (Son Güncelleme: 25.08.2021-13:17)

Gazeteci Fatih Portakal, 'Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme' ismini taşıyan programında kullanmış olduğu, 'Halayla bir konuşun, doğru düzgün Türkçe konuşsun, burası Türkiye Cumhuriyeti. O dili bilmiyoruz. Bilsek anlayacağız da konuşacağız da bilmiyorum.' sözleri sebebiyle toplum içerisinde eleştiri oklarının hedefi olan Didem Arslan Yılmaz için, 'Şaşırdım' tepkisini gösterdi.

Fatih Portakal, 'Ne sert bir tavır! Ne gereksiz bir tepki! Bir şeyi 1000 şekilde söyleyebilirsin. Profesyonel bir ismin sonuncusunu seçmesi tuhaf. Bence bu tip programlar sunanın da ruh halini etkiliyor.' paylaşımında bulundu.

Portakal'ın paylaşımı şu şekilde:


SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Didem Arslan Yılmaz'ın Kürtçe konuşan kadının telefon bağlantısını kesmesi neticesinde sosyal medyada büyük bir tepki topladı. Kullanıcıların binlerce paylaşımda bulunduğu 'haddinibildidemarslan' etiketi kısa bir süre içerisinde en çok konuşulan konular içerisinde ilk sıraya yükselmiş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal