Fatih Koyunoğlu Hakkında İstismar Suçlaması!

Geçtiğimiz günlerde ekranlara veda eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin oyuncusu Fatih Koyunoğlu hakkında olay bir iddia ortaya atıldı.

26.05.2021-15:35 - (Son Güncelleme: 02.06.2021-19:06)

Oyuncu Fatih Koyunoğlu’nun hakkında magazin gündemini sallayan bir iddia ortaya atıldı. Ünlü oyuncunun kendi gibi oyuncu olan isim Seda Çakmaksoy ile, Kadiköy’de bulunan bir mekanda aralarında geçen muhabbetin ilerlemesi ile Çakmaksoy’un rahatsız olduğu ortaya çıktı. Fatih Koyunoğlu, mekan içerisindeyken Seda Çakmaksoy ile tanışmak istedi ve konuşmaya başlayan ikili mekanın gürültülü olması nedeniyle oradan ayrılarak Koyunoğlu’nun ortak olduğu tiyatro binasına geçti.

Kendisi gibi ünlü oyuncunun da tiyatroyla ilgili olmasından dolayı sohbet etmekte bir sakınca görmeyen Seda Çakmaksoy, bir süre sonra beklemediği bir tepkiyle karşı karşıya kaldı. Alkolün de etkisiyle oyuncu Fatih Koyunoğlu, Seda Çakmaksoy'a sarılarak genç kadını öpmeye çalıştı.

ÖZÜR DİLEDİ

Seda Çakmaksoy neye uğradığını şaşırdı ve ünlü oyuncuyu reddetti. Bir süre tiyatro üzerine sohbet etmeye devam ettikten sonra oyuncu Fatih Koyunoğlu'nun tekrar genç kadını öpmek istemesi üzerine Seda Çakmaksoy, binadan ayrılmak istedi. O esnada apartman boşluğuna doğru ilerleyen Seda Çakmaksoy'un yanına gelerek cinsel saldırıda bulunan oyuncu Fatih Koyunoğlu, genç kadının sert tepki vermesi üzerine peşinden giderek genç kadını taciz etmeye devam etti. Bunun üzerine kamera olduğunu söyleyen genç kadın, hızla olay yerinden uzaklaştı.

Seda Çakmaksoy'un oyuncu Fatih Koyunoğlu'ndan şikayetçi olması üzerine ünlü oyuncu hakkından 'Cinsel saldırı' suçundan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki davanın üçüncü celsesi de görüldü. Duruşmaya müşteki Seda Çakmaksoy ile sanık Fatih Koyunoğlu ve taraf avukatları katıldı.

SUÇLAMALARI REDDETTİ!

Duruşmada müşteki Seda Çakmaksoy, sanığın cezalandırılmasını talep ederken, sanık Fatih Koyunoğlu ise üzerine atılı suçlamaları kabul etmediğini belirterek olay gününden üç gün sonra müştekinin kendisiyle bir kafede dört saat boyunca oturup çay içtiğini, iddia edilen olaylar yaşansaydı müştekinin kendisiyle bu şekilde oturmamasının gerektiğini söyledi.

Duruşma sonu mahkeme, savcının mütalaasını hazırlaması için süre verilmesine karar vererek davayı ileri bir tarihe erteledi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal