02.06.2022-11:39 (Son Güncelleme:19.07.2022-15:10)


1

Oyuncu hakkında yeni gelişmeler var

Oyuncu hakkında yeni gelişmeler var

Sarı kırmızılıların 31 yaşındaki stoperi Semih Kaya ile ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanıyor.



2

Geri dönmüştü

Geri dönmüştü

Galatasaray ara transfer döneminde kadrosuna Semih Kaya'yı transfer etmişti. Sarı kırmızılılarda unutulmaz isimlerden olan oyuncunun transferi oldukça ilgi çekmişti.



3

Beklentilerin altında kaldı

Beklentilerin altında kaldı

Futbolcunun kulübe katılması sonrası gösterdiği performans beklentilerin bir hayli altında kaldı. Oyuncu sarı kırmızılıların planları arasında yer almazken sürpriz bir takımla anlaşmaya vardı.



4

Prensip anlaşmaya vardı

Prensip anlaşmaya vardı

Sarı kırmızılılar ile sözleşmesi sona eren futbolcunun İstanbul ekibi Fatih Karagümrük ile prensip anlaşmaya vardığı öğrenildi.



5

Resmi açıklama bekleniyor

Resmi açıklama bekleniyor

Son gelen bilgilere göre 31 yaşındaki futbolcu, Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun Karagümrük ile resmi imzaları kısa süre içerisinde atması bekleniyor. Bu anlamda futbolcu ile ilgili gelişmeler büyük bir merakla takip edilmeye başlanmış durumda.



6

Pek çok takımda oynadı

Pek çok takımda oynadı

Futbol kariyerine İzmir ekibi Altay'da başlayan Semih Kaya, Galatasaray, Gaziantepspor, Kartalspor, Sparta Prag ve Yeni Malatyaspor formalarını terletti.



7

Etkisiz kaldı

Etkisiz kaldı

Futbolcu ara transfer döneminde eski kulübü Galatasaray'a geri döndü ve 2 karşılaşmaya çıktı bu maçlarda 180 dakika süre buldu. Ortaya koyduğu performansla ise eleştiri oklarını üzerine çekti.



8

İstanbul'da kaldı

İstanbul'da kaldı

31 yaşındaki yıldız stoper mevkisinin dışında sağ bek olarak görev alabiliyor. 2014 yılında en yüksek güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan Semih Kaya Transfermarkt verilerine göre; 400 bin euro değer biçiliyor. Hatırlanacağı üzere deneyimli defans ile Ümraniyespor'un da yakından ilgilendiği biliniyordu. Fakat futbolcu bir başka İstanbul ekibi Fatih Karagümrük ile anlaştı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR