22.08.2021-13:41 (Son Güncelleme:26.08.2021-14:37)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te transfer çalışmaları devam ediyor. Son olarak gündemine Milli futbolcu Emre Mor'u alan Karagümrük, transferde İspanyol ekibi Celta Vigo ile anlaşma sağladı.



2

Transfer döneminde yaptığı transferler ile dikkat çeken Fatih Karagümrük, Ahmed Musa, Medhi Benatia, Aleksander Pesic, Kerim Frei, Jimmy Durmaz ve Kerim Frei hamleleri ile dikkatleri üzerine çeken Fatih Karagümrük, yapacağı Emre Mor hamlesi ile birlikte tüm dikkatleri üzerine çekmek istiyor.



3

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ve Teknik Direktör Francesco Farioli arasında gerçekleştirilen görüşmelerde 24 yaşındaki Emre Mor'un kulüp adına bir proe niteliğinde bir transfer olacağına inanılıyor. Emre Mor'un Fatih Karagümrük'te potansiyelini gösterebileceğini düşünen ikili ilerleyen yıllarda Emre Mor'dan çok yüksek bir gelir elde edilebileceğini düşünüyor.



4

İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo'dan ayrılma hazırlıkları yapan 24 yaşındaki Milli futbolcu Emre Mor ile görüşmelere başlayan Fatih Karagümrük yönetimi oyuncunun şartlarını öğrendi.



5

Kariyerinde geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen, Türk ve Dünya futbolunun çok büyük beklentiler içerisinde olduğu Emre Mor, bu zaman kadar sergilediği performans ile büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı.



6

Fatih Karagümrük yönetiminin İspanyol ekibi Celta Vigo ile gerçekleştirdiği görüşmelerde Emre Mor için bonservis ücreti talep edilmezken Emre Mor ile de senelik olarak yaptığı sözleşmede oynadıkça para kazabileceği bir anlaşma yapıldığı öğrenildi.



7

Norveç'te Nordsjaelland alt yapısında yükseldikten sonra A takıma kadar yükselerek tüm dikkatleri üzerine çeken Emre Mor, 2016-2017 sezonunda Alman devi Borussia Dortmund'a 9.75 milyon euroluk bonservis ücreti ile transfer olmuştu. Bu transfer ile Arupa arenasında büyük bir beğeni toplayan Emre Mor, 2017-2018 sezonunda ise İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo'ya 13 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Sonrasında kiralık olarak Galatasaray ve Olympiakos formaları giyen Emre Mor son olarak kulübü Celta Vigo'ya geri dönmüştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR