Fatih Karagümrük Cephesinden Beşiktaş Mağlubiyetinin Ardından Açıklamalar!

Fatih Karagümrük'te Volkan Demirel'in Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Beşiktaş karşılaşmasında kırmızı kart görmesi nedeniyle 1-0'lık mağlubiyetin ardından yardımcı antrenör Gökhan Kağıtçıoğlu, bir basın toplantısı düzenledi.

19.01.2022-09:11 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-09:11)

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Beşiktaş'ı konuk ettiği mücadelede sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Siyah beyazlılara galibiyet golünü Belçikalı golcü Michy Batshuayi getirirken maçın en çok dikkat çeken olaylarından biri ise Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel'in ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kart oldu.


BEŞİKTAŞ MAĞLUBİYETİNİN ARDINDAN AÇIKLAMALAR!

Fatih Karagümrük'te Teknik Direktör Volkan Demirel'in kırmızı kart görmesi nedeniyle Beşiktaş maçının ardından düzenlenen basın toplantısına yardımcı antrenör Gökhan Kağıtçıoğlu katıldı. Karagümrük yardımcı antrenörü Gökhan Kağıtçıoğlu, 1-0 mağlup oldukları Beşiktaş karşılaşmasının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Maça kısa sürede iyi hazırlandığımızı düşündük. Maçın ilk yarısı iyi geçmedi. Çok pozisyon verdik, basit hatalar yaptık. Ama 65’ten sonra bazı riskler aldık. Önde basıp pres yaptıktan sonra daha çok ikinci top kazanıp daha çok baskı yaptık. Pozisyonlarımız da vardı. Golü bulsaydık en azından puan alabilirdik. Beşiktaş’ı tebrik ederim. Volkan hocamın ilk sarı kartında hocam sadece taç atışının bizim olduğunu söylemek için çizgi ihlaliyle sarı kart gördü. Sonrasında da uzatma dakikalarındaki bir anlık tepkiyle ikinci sarı kartı gördü. Biglia ve Zukanovic gibi önemli eksiklerimiz vardı ancak bugün çok iyi 11 oyuncuyla sahaya çıktık. Yeni transferimiz Bistrovic özellikle çok iyi oynadı. Pesic dün idman yapmadı. Maç çok geç olduğu için otelde öğlene kadar denedi. Riske etmek istemediğimiz durumdaydı ama kendi isteğiyle 15-20 dakika oynamak istedi. Şu anda ağrılarının fazla olduğunu söylüyor. Umarım önemli bir şeyi yoktur. Adana Demirspor deplasmanımız var ve kendisi çok önemli bir isim. Emre Mor geldiğimiz ilk hafta grip nedeniyle bizimle beraber olmadı ama sonrasında artan bir performansı var. Biz kendisinin antrenman ve maç performansından memnunuz. Zamanla daha iyi olacaktır. ' ifadelerini kullanarak karşılaşma hakkında değerlendirmelerde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal