Farah Zeynep Abdullah Kilo mu Aldı?

Farah Zeynep Abdullah yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisindeki performansı ile gündemde olan isimlerden biridir. Oyuncu hakkında son zamanlarda merak edilen konular arasında kilo alıp almadığı yer alıyor. Farah Zeynep Abdullah kilo mu aldı? Masumlar Apartmanı İnci kaç kilo aldı?

20.01.2021-09:45 - (Son Güncelleme: 20.01.2021-09:45) Farah Zeynep Abdullah Kilo mu Aldı?

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda rol alan Farah Zeynep Abdullah son zamanlarda aldığı kilolar ile çok konuşuluyor. Peki Farah Zeynep Abdullah kilo mu aldı? Masumlar Apartmanı İnci kaç kilo aldı

FARAH ZEYNEP ABDULLAH KİLO MU ALDI?

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah 17.08.1989 yılında doğdu ve Aslan burcudur. Oyuncunun boyu: 1.61 cmdir. Farah Zeynep Abdullah kilo: 52 kilodur. 

FARAH ZEYNEP ABDULLAH KİMDİR?

Farah Zeynep Abdullah, 17 Ağustos 1989 yılında İstanbul’da doğdu. Irak Türkmenlerinden olan bir baba ile Türk ve Boşnak kökenli bir annenin kızıdır. Lisenin bir kısmını İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi’nde okumuştur. Ancak daha sonra babasının işi gereği kaydını aldırarak İngiltere’de lise öğrenimini tamamlamıştır. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle kariyerine başlamıştır. Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizinin ikinci sezonundan sonra, diziden ayrılarak, oyunculuk kariyeri için kaydını dondurduğu Kent Üniversitesi (İngiltere) Fransızca Drama bölümüne dönüp, eğitimini tamamlamış ve 2013’te diplomasını almıştır. 

Farah Zeynep, üniversiteye başlamaya hazırlanırken Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi için teklif geldi. İngiltere’ye, okuluna dönmesine üç gün kala deneme çekimlerinde başarılı bulunduğunu ve Aylin rolüne seçildiğini öğrenmiştir. Bu dizide dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olan Aylin’i canlandırmıştır. Daha sonra Yılmaz Erdoğan’ın filmi Kelebeğin Rüyası adlı projede yer almıştır. Bu filmde başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat ile paylaşmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal