30.07.2022-20:20 (Son Güncelleme:30.07.2022-20:20)


1

Tartışmaları gündem oldu

Tartışmaları gündem oldu

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, son yaşadıklarıyla herkesi şaşırtmıştı.



2

Restoranda büyük olay çıktı

Restoranda büyük olay çıktı

Kafa dinlemek için çıktıkları tatilde hayatlarının şokunu yaşamışlardı. Yemek yemek için girdikleri restoranda büyük olay çıkmıştı.



3

Karan'a bağırdılar

Karan'a bağırdılar

Oğulları Karan, yan masalarında oturan müşterinin hemen yanında kafasını çarpınca müşterinin yükseldiği, Fahriye Evcen’in ise düzgün bir üslupla cevap verdiği iddia edilmişti.



4

Olayın gerçeği ortaya çıktı

Olayın gerçeği ortaya çıktı

Magazin gündemine damga vuran bu olayın gerçeği ifşa oldu. Mekanda yer alan bir kişi olayın tamamen yanlış aktarıldığını belirtti.



5

Mekanda bulunan kişi anlattı

Mekanda bulunan kişi anlattı

Olayın doğrusunu sosyal medya hesabından yayınlayan bu kişi, herkesi şaşkına çevirdi. Fahriye Evcen’in hayranları büyük şok yaşadı.



6

Olayın doğrusu

Olayın doğrusu

Mekanda bulunan kişi, “Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti kahvaltı ediyorlar, bakıcıları Karan’ın peşinde. Çocuk çok hiperaktif, durmuyor yerinde. Zaten bakıcı kız ve Karan masaya bile oturmadı. Karı koca baş başa kahvaltılarını yaptılar.” dedi. Açıklamasına şöyle devam etti:



7

Sosyal medyadan paylaştı

Sosyal medyadan paylaştı

“Sonrasında yan masadan bir kız (25 yaşlarında) mekandaki hamile kediye peynir atıyordu. Karan da çocuk kediyle oynamak istedi. Ama kovalıyor kediyi. Kız da dedi ki “Yapma dur”. Amacı kediye yemek vermek çünkü. Fahriye Evcen bunu duydu, kalktı ayağı ve birden yükseldi. Siz kimsenin çocuğuna yapma dur diyemezsiniz hele benim çocuğuma asla diye bağırmaya başladı. Benim çocuğumla konuşamazsınız falan dedi. Kız kendini açıklayamadı bile izin vermedi. Masadaki mekandaki bütün herkes buz kesti zaten. Sonra hesap ödeyip gittiler. Magazini de mekan sahipleri çağırmıştı hatta mekanın adı geçsin istemişler.” dedi.



8

Fahriye Evcen'e kimse yakıştıramadı

Fahriye Evcen'e kimse yakıştıramadı

Magazine yanlış yansıtılan bu olayın doğrusunu öğrenenlerin ağızları açık kaldı. Fahriye Evcen’e yaptığı bu hareket hiç yakıştırılmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr