Fahrettin Koca'dan sevindiren açıklamalar gelmeye devam ediyor: Hastanelerdeki son durum hakkında konuştu

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Koca, Türkiye genelinde 804 hastanenin yoğun bakımında, 519 hastanenin de yataklı kliniğinde Kovid-19 hastası olmadığı müjdesini verdi.

13.04.2022-12:35 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-12:35) Fahrettin Koca'dan sevindiren açıklamalar gelmeye devam ediyor: Hastanelerdeki son durum hakkında konuştu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kovid-19 ile ilgili sevindirici haberler vermeye devam ediyor. Buna göre Koca sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Türkiye’de toplamda 804 hastanenin yoğun bakımında, 519 hastanenin de yataklı kliniğinde Kovid-19 hastasının olmadığını açıkladı.

Allah o zor günleri semtimize uğratmasın

Fahrettin Koca, bugün sabah saatlerinde Twitter’dan bir paylaşım yaptı ve Kovid-19 sürecinde yavaş yavaş sona gelindiğinin sinyallerini vermeye devam etti. 

Fahrettin Koca'dan sevindiren açıklamalar gelmeye devam ediyor: Hastanelerdeki son durum hakkında konuştu

Buna göre Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Tüm Türkiye'de, yoğun bakımında bir tek Kovid-19 hastası olmayan hastane sayısı 804. Yatan Kovid-19 hasta sayısı 'sıfır' olan hastane sayımız ise 519. Allah o zor günleri semtimize uğratmasın." şeklinde bir paylaşımda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal